Gobzems savu partiju dibinās pie jūras

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā tīklā Facebook publicējis aicinājumu cilvēkiem pulcēties viņa partijas dibināšānā.
Gobzema partija tiks dibināta 22.novembrī plkst.12:00.

"Saģērbies silti! Termoss un maizītes. Pirmo reizi Latvijas vēsturē mēs to darīsim pie jūras," aicinājumā pauž Gobzems.

Gobzems uzsver, ka 22.novembrī ar cilvēkiem atkal ies ielās.

"Es saņemu simtiem cilvēku sūdzības par varas attieksmi un rīcību pret tautu. Atšķirībā no Saeimas Ētikas komisijas, kas “mani nereklamēs”, es varas pretlikumības reklamēšu gan. Mēs iesim ielās 22.novembrī. Šoreiz Jums ir jābūt nevis 200, kā prese rakstīja par 10.oktobri, bet vismaz 500. Tātad 2.5 reizes vairāk! Šoreiz es aicināšu arī sevis dēļ, lai varu turpināt Jūsu dēļ! Partija nav Laimes lācis, bet nepieciešamais instruments, tādi ir spēles noteikumi. Spēles, kurā izšķiras cilvēku likteņi. Tiekamies! Informācija sekos!" raksta Gobzems.

Kā ziņots, Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija samērā bieži ir saņēmusi vēstules un zvanus par Saeimas deputāta Alda Gobzema izteikumiem, taču deputāti šo jautājumu neskatīs, "lai Gobzemu nereklamētu".

Par to, ka ir saņemti zvani gan par Gobzemu, informēja komisijas priekšsēdētāja Janīna Kursīte-Pakule (NA).

Gobzemam iedzīvotāji pārmetuši viņa iniciatīvu par ziedojumu vākšanu maestro Raimondam Paulam, par ko pats Pauls neko nav zinājis un vēlāk arī publiski iebilda, izrietēja no komisijas sēdē paustā.

Kursīte-Pakule norādīja, ka viņai bieži vien ir sajūta, ka, izskatot Gobzema rīcību, šis deputāts tiek reklamēts. Tiem, kuriem patīk šāda uzstāšanās maniere, tāpat balsošot par Gobzemu un "tur nekāda ētika nelīdzēs", izteicās komisijas vadītāja, kuras skatījumā, Gobzema izteikumi ir pārdomāts veids, kā nepārtraukti sev piesaistīt uzmanību.

Arī deputāts Andris Skride (AP) akcentēja, ka nedrīkst pieļaut, ka Ētikas komisija ar savu rīcību reklāmu kādu deputātu.

Tāpat jāatgādina, ka jau iepriekš, 10.oktobrī, Gobzems organizēja sapulci, kurā politiķis aicināja pulcēties "cilvēkus, kurus neapmierina esošās varas attieksme pret sabiedrību".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas