Inita Sila: Daļa cilvēku nesapratīs, kāpēc atklāju savu stāstu par vēzi

Viktorija Gabrjuna 14.oktobris 2020, 16:30
 
Publicitātes foto
Pirms pusotra gada ārsti žurnālistei Initai Silai uzstādīja diagnozi "vēzis". Savu stāstu viņa aprakstījusi grāmatā "Tango ar diviem misteriem V* (vēzi un vīrieti)". Ievas Brokas materialā "Tango ar vēzi un vīrieti" izdevumā "OK!" Sila neslēpj - viņa zina, ka būs cilvēki, kas nesapratīs, kāpēc vispār kaut kas tāds bija vajadzīgs (runa ir par grāmatu - red.piez.).

Sila saka, ka viņai tagad ir svarīgs tikai tuvāko cilvēku - viņas ģimenes un dzīvesbiedra Valtera - viedoklis, bet viņa zina, būs cilvēki, kas nesapratīs, kāpēc tik intīmas detaļas jaublisko.

"Kādam liekas, kapēc vispār jāstāsta, ka vairs nav krūšu? Es tieši šodien skatījos, kā X Faktora uzvarētāja Instagram rādījusi, kā viņai veikta krūšu palielināšana. Tas ir normāli. Bet, ja sieviete atklāj, ka vēža dēļ viņai krūtis noņemtas, - nenormāli. Bet man taču arī būs implanti," saka Sila.

Inita uzsver - tas, ka viņa izstāsta savu stāstu, nemazina viņas vērtību.

Jau vēstījām, ka oktobrī, ko pasaulē atzīmē kā krūts veselības mēnesi, klajā nāk žurnālistes Initas Silas grāmata Laimes meklētājas dienasgrāmata. Tango ar diviem misteriem V* (vēzi un vīrieti), kurā viņa emocionāli atklāj savus pārdzīvojumus un izjūtas, saskaroties ar diagnozi - krūts vēzis, - kas liek vēl vairāk novērtēt dzīvi un būt laimīgai katru dienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas