Igaunis mēģina aizbēgt no nepatikšanām Rīgā

tautaruna.lv 14.oktobris 2020, 14:30
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/F64
Lai izvairītos no soda par neapmaksātu stāvvietu Rīgā, kāds 48 gadus vecs Igaunijas pilsonis izlēma aizbēgt no nepatikšanām, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pievakarē Ādažu pašvaldības policisti saņēma negaidītu zvanu no kolēģiem Rīgā. Valsts policija lūdza palīdzību notvert kādu Igaunijas pilsoni, kas galvaspilsētā nozaga automašīnas riteņu bloķētāju un “ņēma kājas pār pleciem”. Ap septiņiem vakarā patruļas ieņēma vietas uz Tallinas šosejas - igaunis tikmēr, neko nenojaušot, tuvojās policijai.

Riteņu bloķētājs bija aprīkots ar GPS, līdz ar to policistiem bija viegli izsekot igauņa ceļu.

Policistiem igauni izdevās notvert. Viņa automašīnā ”Toyotas” bagāžniekā patiešām mētājās uzņēmuma ”Rīgas satiksme” uzliktais bloķētājs un blakus tam ierīce, ar kuru igaunis bija atsvabinājies no traucēkļa, proti, ar akumulatoru darbināma leņķa slīpmašīnas jeb “flekša”. Vīrietis policistiem nepaskaidroja, kāpēc to ved sev līdzi automašīnā, bet uzsvēra, ka zadzis todien neko neesot.

Kamēr tika gaidīta Valsts policija, igaunis policistiem stāstījis, ka atradis riteņu bloķētāju blakus savai automašīnai un ielicis to bagāžniekā, lai nepiesārņotu ielu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas