"Nekad neizaudz liels, tās ir lamatas!"; Diāna Kubasova dzimšanas dienā uzrunā sekotājus

tautaruna.lv 20.augusts 2020, 19:00
 
Līva Simsone/F64
Skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova šodien atzīmē savu 31. dzimšanas dienu. Sociālajā vietnē Instagram, par godu svētkiem, gaviļniece veltījusi iedvesmojošu ierakstu saviem sekotājiem.

Kā norāda Diāna, viņu dzimšanas dienas un palikšana vecākai nebiedējot.

"Lai arī brīžiem tas šķiet biedējoši, es saprotu, ka gadi ir tikai skaitļi un tie nekad nenoteiks to kā mēs jūtamies vai izskatāmies. Es patiesi, ar katru gadu jūtos ar vien lieliskāk. Ar prieku mostos un dzīvoju šo skaisto dzīvi un neļauju šim ciparam noteikt manu vecumu," raksta Kubasova.

Viņa arī atklāj, ka krietnu laiku atpakaļ uztaisījusi tetovējumu, kas vēsta: "Never grow up, it’s a trap (Nekad neizaudz liels, tās ir lamatas!)". Kā norāda modele, viņa uz to tiecoties un "vienmēr gan prātā, gan dvēselē" būšot jauna, jo rūpējas "par to bērnu sevī". "Nekad neļaujiet kādam to atņemt!" uzsver Diāna.

Nobeigumā viņa piebilst: "Mēs nevaram atgriezt vakardienu un nav arī mūsu spēkos kontrolēt rītdienu. Dzīvosim šodien un radīsim to neaizmirstamu! Priekā par jaunu gadu, kuru ir iespēja izdzīvot no visas sirds, par visu zināmo un nezināmo, kas gaida, lai tiktu izpētīts un atklāts. Priekā mani mīļie, paldies, ka esat ar mani!"

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Jau vēstīts, ka Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, pavēstījusi "sliktas ziņas", kas attiecas uz Bali salas apmeklējumu. Kā rakstīja Diāna, lai gan iepriekš tika solīts, ka Bali sala drīzumā varētu tikt atvērta tūristiem, tas tomēr nenotikšot.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas