Sievieti aizkustina Jelgavas policijas rīcība

Viktorija Gabrjuna 20.augusts 2020, 19:31
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja pastāstījusi, kā viņai palidzējuši policisti no Jelgavas.

Sieviete saka policistiem milzīgu paldies.

Vēlos no sirds pateikties diviem jauniem policistiem no Jelgavas, kas aiz Valgundes uz Kalnciema pusi pie Klīves grāvi ap plkst. 16:00 apstājās, lai noskaidrotu vai viss ir kārtībā!

Mēs ar mazāko dēliņu braucot no Jelgavas tikām pie beigtas riepas... Šie jaunie cilvēki - Viktors Braičuks ar kolēģi - apstājās, iesēdināja mūs savā mašīnā, lai mazais nepārkarst un meklēja rezerves riepu, lai tiekam mājās! Paldies dievam, vīrs jau bija ceļā ar rezerves riepu, un veiksmīgi nokļuvām mājās!
Es ļoti ceru, ka šis paldies nonāks līdz Jums! Paldies Jums, ka Jūs izdarījāt vairāk, kā prasa Jūsu pienākums!" raksta sieviete.

Uz sievietes ierakstu reaģēja arī policijas pārstāvji.

"Paldies par sirsnīgajiem vārdiem un paldies mūsu kolēģiem - Pēterim un Viktoram par izpalīdzēšanu," teikts Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes ierakstā.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš vēstīts par policistu sniegto palīdzību cilvēkiem, kas nonākuši nelaimēs. Piemēram, pirms kāda laika rakstījām, ka kādas ģimenes ķilda Mežciemā tikai veiksmīgas sakritības dēļ beigusies bez traģēdijas - policistiem izdevies apturēt kādu jaunu sievieti, kura centusies padarīt sev galu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:15

Jaunākās diskusijas