Izskatīgais latviešu aktieru pāris dalās ar mīļiem foto

tautaruna.lv 20.augusts 2020, 18:44
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Ar burvīgiem mirkļiem no Rīgas svētkiem dalījies aktieru pāris Ieva Florence-Vīksne un Oskars Florencs-Vīksne.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas galvaspilsētā notika Rīgas svētki. Svētku dunoņā un apkārtējās čalās skaistās fotogrāfijās iemūžināts simpātiskais aktieru pāris - Ieva un Oskars.

"Pēcpusdiena Rīgā, mēs darbiņā ar Rīgas svētkiem... Man galvā cepure, kas izgājusi cauri visiem trakiem ceļojumiem ar mani. Laikam jau zaudējusi formu?!

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Florence - Vīksne (@ieva_florence) on

Plus 27 grādi, un apkārt dzirdama Rīgas nerimstošā dzīve - čalošana, mūzika, motoruūkšana, bļauras.

Artūrs no telts visus sveic Rīgas svētku restorānā! Tuvojamies jau dienas nobeigumam, kur vēl jāsatiek pavārs Zommers, lai apjautātos par viņa gatavotu saldējumu. Bet te, uz sekundi, satiekam Robertu - mūsu fotokrusttēvu. Un nav ne mirkļa, ko viņš nenotvertu.." mīļās bildes komentē aktrise.

Ieva Florence-Vīksne (dzimusi Ieva Sarma) ir latviešu aktrise un modele. Mācījusies Rīgas Jāņa Poruka vidusskolā, Rīgas 64. vidusskolā, kā arī Rīgas Kultūru vidusskolā. 2013. gadā iestājās Latvijas Kultūras akadēmijā, kuru pabeidza 2017. gadā, iegūstot bakalaura grādu dramatiskā aktiera specialitātē. Tajā pašā gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada.

Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums", Lindas lomu filmā "Blēži" un Mirdzas lomu filmā "Dvēseļu putenis". Kopš 2015. gada vada STV raidījumu "Kurš kuru".

2019. gada oktobrī salaulajās ar aktieri Oskaru Vīksni, abi savu uzvārdu papildināja ar laulātā uzvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:24

Jaunākās diskusijas