Roberto Meloni komentē video ar Tatjanu Karginu

Viktorija Gabrjuna 20.augusts 2020, 13:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Dziedātājs un raidījuma " La Dolce Vita" vadītājs Roberto Meloni komentējis raidījumu, kurā pie viņa ciemojās partijas "Jaunā Saskaņa" galvaspilsētas mēra amata kandidāte Tatjana Kargina.

Kā vēstījām, mikroblogošanas vietnē Twitter tika izteikta kritika un sacelta vētra par partijas "Jaunā Saskaņa" galvaspilsētas mēra amata kandidātes Tatjanas Karginas valsts valodas zināšanām, kad Kargina piedalījās kulinārijas raidījumā, kuru vada dziedātājs Roberto Meloni.

Roberto šajā sakarā raksta, ka saprot, par ko tika sacelta ažiotāža, taču novēl visiem atrast kopīgu valodu.

"Video, par kuru visu twitter uzsprāga. Es esmu atvērts sagaidīt, pārrunāt un gatavot kopā ar jebkuru viesi un man nav grūti palīdzēt pat ar valodas zināšanām. Protams, es jau saprotu, ka ažiotāža tika pacelta sakarā ar to, ka Tatjana kandidējas uz Rīgas Domes vēlešanām un viņas latviešu valodas prasmes nav izcilas un pa laikiem es palīdzēju pabeigt teikumus vai tulkot no dažām pasaules valodām.
Galvenais, es novēlu mums visiem atrast kopīgo valodu un pasaule patiešām kļūs labāka," rakstīja Roberto.

Komentāros cilvēki neskopojās ar uzslavas vārdiem Roberto, uzsverot, ka viņš lieliski "izglāba raidījumu".

"Roberto,Tu kā vienmēr-elegants un perfekts! Kauns par Karginu....dzīvo Latvijā, bet valodu joprojām nemācās!! Roberto, Tu esi Dievs visās jomās - arī šajā, kad jāglābj kundze no ķezas!" teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:24

Jaunākās diskusijas