Diāna Kubasova burvīgā video parāda savu dzīvi Bali

Viktorija Gabrjuna 3.augusts 2020, 17:45
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, vietnē Instagram publicējusi burvīgu video, kurā parāda, kā norit viņas dzīve uz skaistās salas.

Diānas publicētajā video pamostoties agri no rīta, baudot laiku kopā ar draugiem, pievēršoties meditācijai un peldoties.

Diāna raksta, ka ļoti novērtē to, ka var būt Bali.

"Visis saka, ka pēdējo reizi sala bija tik klusa un tīra pirms vairākām desmitgadēm, pirms filmas un Instagram to padarīja par tūristu iecienītu galamēŗķi.

Es esmu svētīta, ka varu būt šeit un izbaudīt tukšās pludmales, satiksmi bez sastrēgumiem, restorānus, uz kuriem varu vienkārši aiziet, bet vietas kuros iepriekš bija rezervētas mēnešiem uz priekšu.

Solītais robežu atvēršanas datums ir 11. septembris. Jau tagad daudzi mani draugi un ģimenes locekļi plāno apmeklēt Dievu salu. Nevaru sagaidīt, kad aizvedīšu viņus uz manām iecienītākajām vietām," rakstīja Kubasova.

Iepriekš vēstījām, ka Kubasova nesen bija pavēstījusi, ka jau 4.reizi viņai nav izdevies atgriezties Latvijā.

"Mans 4. mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau 4 lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!" saviem sekotājiem klāstīja Diāna. Viņa arī neslēpa, ka jo ilgāk uzturas Bali, jo mazāk viņai pietrūkst Eiropas.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:48

Jaunākās diskusijas