FOTO: kā, steidzoties pie ārsta, savu auto novietojis deputāts Kaimiņš

tautaruna.lv 3.augusts 2020, 18:44
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Sociālajos tīklos parādījies aculiecinieka uzņemts kadrs, kurā redzama BMW markas automašīna, kas novietota uz gājēju ietves.

Izrādās, ka BMW džips pieder Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam un tas acīmredzami novietots neatļautā vietā - uz ietves.

"Русское вещание LTV7" lūdzis deputātu skaidrot savus rīcību. Savā atbildē LTV7 Kaimiņš skaidro, ka bija devies uz ikmēneša pārbaudi pie ārsta, lai noteiktu antivielas uz koronavīrusu, jo uzaicināts programmā, kas veic Covid-19 izpēti. "Minētajā vietā pirms manis stāvēja automašīna, kura no tās izbrauca un atbrīvoja vienīgo brīvo vietu pie “Gulbja laboratorijas”.

Nekādas ierobežojošās zīmes es nemanīju, nolēmu citu vietu nemeklēt, lai nekavētu personālu, pie kura man bija nozīmēta vizīte uz konkrētu laiku.

ajā situācijā es izvēlējos izrādīt cieņu mediķiem un viņu laikam. Šo stāvvietu es atbrīvoju pēc 10 minūtēm. Informāciju var apstiprināt cilvēks, kurš sagaidīja mani laboratorijā," savā atbildē pauž deputāts.

Tas gan nav pārliecinājis cilvēkus un pie deputāta sniegtās atbildes, soctīklu lietotāji pauduši sašutumu par šādu rīcību un noteikumu ignorēšanu.

Jau vēstīts, ka deputāts šopavasar sasirga ar jauno koronavīrusu Covid-19.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas