Šomase sajūsmina ar dzīvespriecīgiem kadriem

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 16:17
 
Andrejs Terentjevs/F64
Dziedātāja un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja savos soctīklos sajūsminājusi fanus ar atraktīviem foto.

Pie attēliem Liene raksta iedvesmojošus un pateicības pilnus vārdus.

"Tu vari. Tu dari. Tu smaidiTu mīli.Tad tevi māca. Skolo. Liek mainīt stratēģiju. Bet visam pāri - ES palieku cilvēks ar lielu pateicības un mīlestības sajūtu," raksta Liene.

Liene velta arī pateicības vārdus: "Paldies. Manai komandai. Ģimenei. Sadarbības partneriem. Studentiem. Studentu vecākiem. Kolēģiem. Valdībai. DZĪVES skolai."

"Mēs ejam plašajā PASAULĒ. Kā? Kādā veidā? Kas? Drīz izziņošu jaunumus. Bet pagaidām lielais paldies, paldies, paldies mana skaistā dzīve. Es ticu saviem sapņiem - ārpus "kastes" domāšana mani iedvesmo. Iedvesmo - attīstīties un pilnveidoties kā spēcīgai personai un skaistai būtnei - Sievietei," dziļdomīga ir dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by Liene Šomase (@liene_somase) on

Sekotāji komentāros dāsni apber Lieni ar komplimentiem. "Skaista bez gala," raksta komentētāja.

"Lienīt, tu esi tik spoža kā saule debesīs. Tu esi kā Rīta zvaigzne debesīs, kas mirdzēt mirdz. Tu esi kā mazs balts tauriņš, kas viegli lidinās saulainajās debesīs. Tu esi kā pieneņu pūka, tik viegla balta un pūkaina. Tu esi kā eņģelīts mazs balts un mīļš. Kas mums mieru un prieku nes," teikts vienā no komentāriem.

Jau vēstīts, ka Šomase metusies ezoterikas lauciņā, un ar elpošanas palīdzību dziedina ne tikai garīgo, bet arī fizisko veselību. Viņa uzsver, ka strādāt ar elpošanu ir liela atbildība, turklāt viņa darbojas ar bērniem, kas sirgst ar autismu, vēzi, šizofrēniju. Uz jautājumu, vai Lienei ir kāds sertifikāts, kas apliecina, ka viņa var vadīt elpošanas prakses, Šomase uzsver, ka sertifikāts - tas nav nekas, galvenais esot tas, ka viņa redz, ka viņas metodes tiešām ir efektīvas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas