Salceviča atklāj, ko domā par cilvēkiem ar zemu pašvērtējumu

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 21:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste Indra Salcceviča sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar pārdomām par cilvēku pašvērtējumu.

Viņa norāda, ka mēdz saņemt jautājumus no sekotājiem par ķermenisko pozitīvo domāšanu un pašapziņu. Indra pauž savu viedokli par cilvēkiem, kuriem ir zems pašnovērtējums.

"Lielākā daļa no tiem nemaz nesirgst ar zemu pašnovērtējumu. Gluži otrādāk — ar pašvērtējumu viņiem viss ir kārtībā, jo viņu lielākā problēma ir atzinības trūkums. Viņi alkst pēc uzmanības, viņiem reizēm pat ir fanātiska vēlme izpatikt un būt labākajiem un būt saredzamiem. Un tas izpaužas visās jomās.Arī ģimenē nereti vienā mājsaimniecībā dzīvojošiem ir dažādas mīlestības valodas, un to nesakrišana raisa domas, kāpēc nenotiek tā, kā būtu jānotiek? Bet "būtu jānotiek" ir tikai tavs, kā tam būtu jānotiek. Tās ir tavas domas un ekspektācijas. Citi domā pavisam citādi un faktiski šādiem cilvēkiem vienkārši ir jāiemācās pieņemt citu domas un darbības, kā ar viņiem nesaistītas lietas, " pauž Indra.


Viņa uzskata, ka "reizēm tas pat nav pašnovērtējuma, bet sava ego jautājums". "Cik ļoti liels ego Tu esi un cik ļoti daudz ego Tev vajag apmierināt. Un ja Tu neiegūsti savu apmierinājumu, tad arī sākas sevī šī šķietamā zemā pašnovērtējuma sajūta, kas nemaz nav pašnovērtējums, bet gan vēlme pēc atzinības.Kāpēc man tā liekas? Jo tie cilvēki, kuriem patiesi ir problēmas ar pašnovērtējumu, par to nerunā. Tādas ir manas domas," norādīts ierakstā.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Jau vēstīts, ka Salceviča saviem sekotājiem vietnē Instagram dalījusies ar kādu "maģisku vietu" tepat Latvijā. "Šodien, spītējot lietum, devāmies Katvaru liepu parka meklējumos! Atradām! Maģiska vieta," apgalvoja blogere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas