Guntars Račs pārsteigts par novēroto Jūrmalā

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 12:17
 
Dāvis Ūlands/F64
Iestājoties siltajam laikam, daudzi dodas pie jūras. Viena no rīdzinieku iecienītakajām vietām ir kūrortpilsēta Jūrmala, jo atrodas netālu un šādos laikapstākļos tās pludmalē manāmi daudzi atpūtnieki. Taču mūzikas producentam un dzejdarim Guntaram Račam pavērusies cita aina.

Račs sociālajā vietnē Instagram publicējis attēlu, kurā viens pats redzams Jūrmalas pludmalē. Parasti siltā laikā tajā manāmi cilvēki, taču šoreiz producents pludmalē, kā noprotams, attapies viens.

"Atskrēju uz ofisu, bet te neviena nav! Kur visi?" pie attēla raksta Račs.

Komentāru sadaļā tiek izteiktas versijas, kāpēc pludmale ir tik tukša. "Vai nu viņi nāk lēnām, bet varbūt korķis uz Jūrmalas šosejas," raksta viena no komentētājām, bet kāda cita pauž, ka pie vainas ir attālinātais darbs un distancēšanās.

View this post on Instagram

A post shared by Guntars Racs (@guntarsracs) on

Jau vēstīts, ka maijā kāzu jubileju atzīmēja dzejnieks un mūziķis Guntars Račs, kurš jau 18 gadus dzīvo laulībā kopā ar Sintiju Jenerti.

Guntars Račs ir latviešu mūzikas izdevējs, producents, dziesmu autors, mūziķis un dzejnieks. Guntara un Sintijas laulībā pasaulē nākusi meita Odrija. Sintija Jenerte ir pirmā skaistumkonkursa "Mis Rīga 88" uzvarētāja, kad viņia bija vien 18 gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas