Pircēja pamatīgi viļas nopirktajā vistas šašlikā; uzņēmums skaidro situāciju

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 11:30
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Slepenais pircējs
Kāda sieviete piedzīvojusi vilšanos iegādājoties "Rēzeknes gaļas kombināta" vistu šķiņķus. Pircēja sašutusi par gaļas daudzumu iepakojumā.

Sociālajā vietnē Facebook profilā "Slepenais pircējs" sieviete publicējusi attēlus un paudusi sašutumu par gaļas daudzumu iegādātajā produktā.

"Esiet vērīgi, mēs tādi nebijām un.... Uz pakas rakstīts 1.5 kilogrami, bet, atverot paku, iekšā ir TIKAI 3 šķiņķu gabali, kuru svars ir 900 grami, bet pārējie 500-600 grami ir marināde. Bildē redzams, ka no 3kilogramiem atkaulota gaļa ir vien 1 kilograms," pauž pircēja.

"Rēzeknes gaļas kobināts" komentāru sadaļa sniedzis skaidrojumu: "Pircējs iegādājās produktu - SAIMES vistu šķiņķīšu ar kaulu šašliks, atdzesēts. Sastāvdaļas: vistu šķiņķīši ar kaulu 75%, dzeramais ūdens, rapšu eļļa, sāls, garšvielas (pipari, koriandrs, smaržīgie pipari, kadiķis, krustnagliņas, lauru lapas, SINEPJU sēkliņas), dekstroze, cukurs, skābuma regulētāji E330, E262, dārzeņi (sīpoli, burkāni), garšaugi. Informācija par produktu vienmēr tiek norādīta uz marķējuma. Gan nosaukumā, gan sastāvā ir minēts, ka vistu šķiņķīši ir ar kaulu. Autora bildē redzami atkauloti un sīki sagriezti šķiņķi. Iesakām ieskatīties sastāva info, pērkot produktu. Vēlam, lai nenākas vilties un garšo lieliski!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas