Žaklīna Cinovska nosauc Rūdolfu Brēmani par idiotu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2020, 9:20
 
Egons Ansbergs/F64
Krāpšanā apsūdzētais eksdiplomāts Rūdolfs Brēmanis nievājoši izteicies par saslimušo ar Covid-19. Tas izraisīja režisores Žaklīnas Cinovskas dusmas.
Sociālajā tīklā Facebook Brēmanis izteicās par gadījumu, kad fotogrāfs Gatis Rozenfelds pastāstīja par savu cīņu ar jauno koronavīrusu.

Tostarp fotogrāfs pastāstīja, ka slimnīcā bija vienreizlietojamie trauki un grāmatas, kuras viņš lasīja, pēc izlasīšanas tika sadedzinātas.

"Eh, Gati, Gati.. Grāmatas jau nu gan nevajadzēja dedzināt, turklāt vēl krāsnī.. Varēji tak nolikt plauktiņā, pastāvētu dažas dienas un izžūtu smuki tas ļaunais vīruss uz grāmatas..

Jocīgi, ka Vizma nesaķēra neko, dzīvojoties kopā pa mājām.

Varbūt drošības labad, tagad tomēr arī mājās visas grāmatas vajadzētu krāsnī mums sadedzināt? Mazums.. Mjaa.. Kā tur bija: “Tie, kas dedzina grāmatas, drīz dedzinās cilvēkus..”?

Nu tik tagad baidamies visi kopā uz nebēdu!" rakstīja Brēmanis.

Komentējot šo ierakstu, Cinovska jautāja, vai Brēmanis saprot, ko ir uzrakstījis.

"Kas tur ko nesaprast, divas lietas: 1) grāmatas nevajag dedzināt nekādos apstākļos; 2) acīmredzot, covid nav tik lipīgs visiem, ja jau sievai nepelipa," komentēja Brēmanis, uz ko reaģējot, Cinovska viņu nosauca par idiotu.

Brēmanis gan piebilda, ka Žaklīnai ir tiesības uzskatīt viņu par idiotu, taču nebija pareizi to pateikt publiski.

Jāatgādina, ka Brēmanis iepriekš bija izteicies, ka vēlas saslimt ar Covid-19.

"Vēlos uzzināt, vai ir iespējams absolūti likumīgā veidā inficēties ar COVID-19 vīrusu, lai izslimotu to un iegūtu organismā antivielas. Vēlos uzzināt, vai tas ir juridiski atļauts," sociālajā tīklā facebook rakstīja R.Brēmanis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas