VIDEO: kā glābēji savam transportlīdzeklim atbrīvo ceļu

Rita Lazda 4.jūnijs 2020, 18:00
 
Ekrānšāviņš no video
Pēdējās dienās vairāki sociālā tīkla lietotāji dalījušies ar video, kurā redzams, kā glābējiem jāatbrīvo ceļš, lai piekļūtu iespējamajai negadījuma vietai. Tiesa, cilvēki komentārus arī spriež, kur tad šādās situācijas atstāt savu personīgo auto, lai netraucētu operatīvajam dienestam.
"Kā neakurāti novietotas mašīnas var patraucēt pašā svarīgākajā brīdī. Mangaļsala, glābēji spiesti izzāģēt sev ceļu, lai tiktu pie ūdens nolaist glābšanas laivu," tā sociālajā tīklā facebook raksta iespējamais video autors.

Uzņemtajos kadros redzams, ka lai piekļūtu notikuma vietai glābēji vispirms izzāģē ceļu, pa kuru tad tālāk var doties operatīvais transportlīdzeklis.

Daži komentētāji gan norāda, ka ceļmalā atstātās automašīnas novietotas pareizi, turklāt tuvumā nav citas vietas, kur tās atstāt. Tikmēr citi ironiski spriež, ka noteikti pēc pāris dienām tur būšot ceļazīmes, kas liegs apstāšanos.

VIDEO var apskatīt šeit.

Glābēji jau iepriekš aicinājuši ikvienu autovadītāju, novietojot savu automašīnu, padomāt par to, vai ugunsdzēsēju glābēju automašīna tiks tai garām.

Steidzoties uz ugunsgrēku dzēšanu vai glābšanas darbu veikšanu, ugunsdzēsējiem glābējiem ir ļoti svarīgi pēc iespējas tuvāk un ātrāk nokļūt līdz notikuma vietai, bet reizēm nepareizi novietotas automašīnas traucē to izdarīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas