Sipeniece-Gavare skarbi izsakās par komentētājiem internetā

Viktorija Gabrjuna 4.jūnijs 2020, 17:30
 
Kaspars Krafts/F64
TV un radio personība Baiba Sipiniece-Gavare tika skarbi kritizēta no sabiedrības puses par savu braucienu uz Austrijas kalniem dažas dienas dienas pirms ārkārtas situācijas izsludināšanas. Lolitas Lūses materiālā "Mans laiks elpas ievilkšanai" izdevumā "Ieva" Baiba stāsta, ka nemaz nelasa komentārus internetā.
Kā saka Baiba, ir trāpīgs teiciens: nekad neuzklausi kritiku no cilvēkiem, kam tu nejautātu padomu.

"Tieši tādēl uzskatu, ka anonīmie interneta komentāri ir nulle, es tos nemaz nelasu. Lauku ceļu malās šad tad mēdz sēdēt tādi ne visai gudri suņuki, kas kādu gabalu braucējiem skrien līdzi un rej, paši nezinādami, par ko un uz ko. Tie mazie lielceļa vaukšķi, kas tobrīd internetā rēja uz mani, šodien rej jau uz kādu citu," pauda Baiba.

Sipiniece-Gavare uzsver, ka viņas nodarījums (runa par Astrijas braucienu) pret sabiedrību nebija tik liels, kā to uzpūta.

Jau vēstīts, ka neilgi pirms Latvijas robežu slēgšanas Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar ģimeni atradās slēpošanas kūrortā Austrijā. Pēc veiksmīgas atgriešanās mājās viņa kopā ar mīļajiem ievēroja epidemiologu noteikto 14.dienu pašizolāciju, pēc kuras arī veica koronavīrusa Covid-19 testu, kas bijis negatīvs.

Tāpat vēstīts, ka nesen plašu rezonansi mikroblogošanas vietnē Twitter izraisīja Sipenieces diskusija par koronavīrusa "Covid-19" nopietnību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas