FOTO: Renārs Zeltiņš ticis pie ūsām

tautaruna.lv 18.maijs 2020, 16:13
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šovmenis Renārs Zeltiņš saviem Instagram sekotājiem atrādījis savas "cerību ūsas".

Zeltiņš ierakstā diezgan filozofiski izsakās par ūsām, kuras salīdzina ar cerību pašreizējā situācijā.

"Cerību Ūsas. Tās ir simbols nerimstošām ilgām un siekalainām alkām pēc senākiem laikiem. Tās ir cerību kuplas pūkas, kuras vējā apjukušas plīvo virs augšlūpas, nezinot vai kādreiz būs kā agrāk. Kad ūsas atkal izdosies pielikt pie mikrofona vadot pasākumu pūlim? Kad ūsu sariņi atkal skars mīļotās mammas vaigu? Kad tās atkal samirks dzerot tubbrālības ar tuvu draugu? Kad tās atkal skūpstīs importa zemes slāni? Kad tās atkal no sajūsmas kņudēs piepildītā teātra zālē? Cerība ir. Ir Cerība, ka mēs katrs ņemsim mazu vai lielu atziņu no šī visa, sperot soli nākamajā. Ir Cerība, ka mēs ņemsim pagātnes fundamentu un adaptēsimies jaunajam. Ir Cerība, ka mēs vairāk neiestigsim kapitālisma un patēriņa važās un dzīvosim vienkāršāk. Ir Cerība, ka vazaņķis atkāpsies un vairāk neviens necietīs. Ne fiziski, ne ekonomiski, ne emocionāli. Lai Cerību Ūsas dzīvo, jo tam, kuram ir cerība, ir viss, " raksta Zeltiņš.

Tikmēr komentāros pasāku un televīzijas raidījumu vadītāja Dagmāra Legante raksta: "Cerība ir! Un aizbrauc samīļo mammu! Nu jau var... Nodezinficē rokas un kājas un samīļo." Savukārt citi pievērš uzmanību Renāra ūsām. "Virslūpas salmu jumtiņš!" raksta viens no komentētājiem.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jau vēstīts, ka koronavīrusa Covid-19 radītās krīzes dēļ šobrīd piespiedu dīkstāvē jāatrodas vairāku nozaru pārstāviem. Grūtāk ar ienākumu gūšanu šajā laikā veicas arī publiskajā sektorā strādājošajiem. Savu stāstu par dzīvi šādos apstākļos pastāstījis arī TV un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš. "Ja maijā, jūnijā, kaut kas mainīsies, tas man jau būs puse no uzvaras.Visa dzīve šobrīd ir online," norādīja pasākumu vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas