Kiviča aktivitātes pašizolācijas laikā patiesi pārsteidz

tautaruna.lv 17.aprīlis 2020, 10:30
 
Edmunds Brencis/ F64
Covid-19 krīzes laikā, kad daudziem mūziķiem nākas saskarties ar finansiālām problēmām, jo ir atcelti visi koncerti un pasākumi, liekas, ka šī krīze nav skārusi visus. Tā mūziķis Andris Kivičs stāsta, cik aktīvi turpina darboties pašizolācijas un karantīnas laikā.

Vietnē Instagram Kivičs stāsta, ka kopā ar sievu Lieni ir uzstājušies gan facebook tiešraidēs, gan izpildījuši dziesmu pasūtījumus no dažādām pasaules valstīm.

"Kopš pašizolācijas sākuma 5 Feisbuka dzīvajās tiešraidēs esam uzstājušies 17 stundas, savākuši 57 k skatījumus, izpildījuši 156 dziesmu pasūtījumus no ASV, Peru, Anglijas, Skotijas, Īrijas, Vācijas,Nīderlandes, Norvēģijas, Somijas, Spānijas, Lofotu salām, Zviedrijas un Latvijas.
Spēlējuši mirkli pēc dzemdībām Norvēģijā dzemdējošai sievietei un izpildījuši bildinājuma dziesmu, kur meitene puisim pateica JĀ! 5100 komentāru, 21 bloķēts un 15 atbloķēti, jo "nebija tā domājuši". Paldies visiem un tiekamies arī turpmāk!" raksta Kivičs.

View this post on Instagram

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Jāatgādina, ka iepriekš arī Liene Kiviča, kura šobrīd gaida pāra pirmo kopīgo mazuli, saviem sekotājiem sociālajā tīklā instagram pastāstījusi, ko dara pašizolācijas laikā.

Viņa atradusi laiku, lai, piemēram, iemācītos spēlēt tamburīnu. Tāpat atliek laiks arī lasīšanai, gleznošanai un eksperimentiem virtuvē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas