Latviešu dziedātāja pirms robežu slēgšanas pamet valsti, lai būtu Zviedrijā kopā ar meitu

Viktorija Gabrjuna 18.marts 2020, 17:20
 
facebook.com
Dziedātāja, vijolniece, dziesmu autore Katy Tindemark no Latvijas devusies uz Zviedriju, lai būtu kopā ar meitiņu Elizabeti, kura Stokholmā dzīvo kopā ar tēvu. Māksliniece nespēj pateikt, kad atgriezīsies Latvijā, raksta "skaties.lv".
”Atbraucu uz Latviju, lai uzstātos vairākos pasākumos, bet, kad dzirdēju, ka Dānija aizslēdz robežu, sapratu, ka ir jābrauc uz Zviedriju. Domāju, ka Zviedrija nākamā aizslēgs un nevarēšu satikt meitiņu,” stāsta Katy.

Sestdien ar prāmi mūziķe devās uz Stokholmu, un tas bija pēdējais prāmis, kurš veica šo reisu, izskanot paziņojumam par robežu slēgšanu.

”Vīrusa apkarošanas laikā būšu blakus meitai. Būtu dīvaini, ja viņa atrastos Zviedrijā, bet es Latvijā. Šajā laikā ir jābūt blakus tuviniekiem, meita ir mans vienīgais tuvinieks,” skaidro Katy.

Katy nespēj pateikt, kad atgriezīsies Latvijā, tas notiks tikai tad, kad nāvējošais vīrus pilnībā būs apkarots. Jo tikai tā iespējams pasargāt sevi un apkārtējos no saslimšanas.

”Tagad visu laiku veltu meitai un viņas tēvam. Cenšamies pēc iespējas vairāk būt mājās. Jārūpējas par sevi, savu ģimeni un apkārtējiem,” tā Katy.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas