"Kas viņām trūkst?"; latviešu skaistumkaraliene vēlas saprast, kādēļ sievietes piekrīt kailfoto

Lelde Veinberga 10.marts 2020, 19:38
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pilnīgo dāmu konkursa «Miss Plus Size Universe» uzvarētāja, Vecrīgas restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna savā Instagram dalījusies ar pārdomām par sieviešu vēlmi piedalīties fotosesijās, kurās viņas izģērbjas pilnīgi kailas.

"Kāpēc sievietes izģērbjas kailas, vai puskailas kameras priekšā?! Šad tad aizdomājos, kur slēpjas message!? Neticu, ka Tas ir vienkārši tāpat vien. Noteikti ir iemesls.

Neesmu pret kailām bildēm, nebūt nē, bet brīžiem uzdodu jautājumu: Kas sievietei trūkst, kad viņa izģērbjas?! Ok! Mēs nerunājam par profesiju, kā piemēram modeles, aktrises, vai porno zvaigznes, bet par sievietēm, kurām ir savs status sabiedrībā.

Piemēram, kāda konkrēta kaila persona bildē ir precēta sieviete, māte, bizneslēdija, laba gaume stilā, gudra, izglītota, bet kāpēc kaila? Vai tas ir pierādījums, ka ir vēl bonus, kad man ir kopts ķermenis, vai netik perfekts, bet tomēr mans...?! Jeb kā skolotājs bildē, rāda kā vajag, vai kā jābūt?! Bet varbūt ar vīra komplimentiem pa maz un gribās dzirdēt viedokļus no citiem vīriešiem?! Vai varbūt, tas ir materiālais zemteksts!?

View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Brovuna (@vivalavittoria_br) on

It kā nekas slikts tur nav. Pieļauju domu, ja uzdot konkrētu jautājumu, kāpēc kaila?! Nebūs godīgas atbildes. Katram ir sava atbilde dziļi sevī, par kuru visiem nav jāzin. Pagaidām pieturos pie viedokļa: “Ja esi iztukšota, trūkst enerģijas vai uzmanības un Tu vairs nezini kā pārsteigt publiku, tad Tu parādi sevi kailu, jo Tev vairs nav kur smelties idejas!” Gan jau manas domas vēl 100 reizes mainīsies dzīves gaitā, bet pagaidām palieku pie šī varianta... Bet kā Jūs domājiet?" taujā Viktorija.

Jau vēstīts, ka gada sākumā Viktorija atklāja, ka, cīnoties konkursā korpulentām sievietēm par iespēju būt uz glancētā un populārā Maskavas žurnāla «Prime One» vāka, saskārusies ar negaidītu piedāvājumu ‒ nopirkt uzvaru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas