Liene Šomase atklāj viedokli par koronavīrusu

Baiba Puriņa 10.marts 2020, 17:20
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Liene Šomase piedzīvojusi amizantu pārpratumu un atklāj savu viedokli par koronavīrusu kanāla STV Pirmā! šovā "Slavenības. Bez filta".

Sarunā ar jauniešiem, kuri gatavo rotas, Liene pārpratusi puišu teikto. Jaunieši Lienei stāsta, ka viņu kolēģis devies uz Vāciju un smej, ka viņš aizbraucis pēc "koronas", uz ko Liene pajautāja, vai Vācijā tā ir lētāka.

Tikai pēc brīža Liene sapratusi, ka jaunieši runā nevis par dzērienu "Corona", bet par vīrusu.

"Man tas viss ar to uzpūsto PR vīrusu kaut kā nestāv galvā. Man tas nav tik aktuāli," šovā piedzīvoto misēkli skaidro Liene.Viņa norāda, ka vīrusi, gripas vienmēr ir kādu laika periodu bijušas un būs, tāpēc nav vērts par to satraukties.

Liene atklāj, ka arī viņai ir paredzēti lidojumi, kurus viņa negrasās atcelt, tāpat viņa arī neļaujoties panikai, iepērkot pārtikas preču krājumus.

Jau vēstīts, ka šobrīd Latvijā kopumā apstiprināti 8 "COVID-19" saslimšanas gadījumi. Kā informē SPKC, septiņi no inficētajiem atgriezušies no kalnu kūrorta Itālijā.

Nevienam no "Covid-19" vīrusa inficētajiem Latvijas iedzīvotājiem nav smagu saslimšanas simptomu, pirmdien pēc Krīzes vadības padomes sēdes žurnālistiem paziņoja premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV).

Latvijā īpaši piesardzības pasākumi ir attiecināti uz personām, kuras ir atgriezušās no Itālijas, Japānas, Singapūras, Dienvidkorejas, Irānas un Ķīnas.

Personām, kuras ir atgriezušās no minētajām teritorijām un kurām 14 dienu laikā pēc atgriešanās ir parādījušies viegli saslimšanas simptomi - paaugstināta ķermeņa temperatūra, klepus, rīkles iekaisums -, ir jāzvana uz 113. Pie personām ieradīsies ārstniecības personas, kas paņems analīžu materiālu laboratoriskai pārbaudei vai arī nogādās pacientu tuvākajā slimnīcā, kur tiks noņemti analīžu paraugi. Ja personai būs smagas elpceļu infekcijas pazīmes, tostarp apgrūtināta elpošana, personu nogādās stacionārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas