Purvciemā norisinājies asiņains konflikts

Viktorija Gabrjuna 10.marts 2020, 13:11
 
Kaspars Krafts/F64
8. martā Purvciemā, domājams, pār mēru izdzerta alkohola dēļ asiņainā konfliktā ielā ievainoti trīs cilvēki, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Astotā marta pēcpusdienā Augusta Deglava ielā, netālu no krustojuma ar Ilūkstes ielu, risinājušies galvaspilsētai visai netipiski notikumi.

Šobrīd vēl neskaidros apstākļos kāds vīrs ķēries pie naža, lai pārmācītu divus citus vīrus, un drīz vien ķilda izvērsusies par īstu asinsizliešanu. To vēl šodien ar šausmām atceras tuvējā bāra darbiniece.

“Ak, dievs! Kā tā var? Ja jau esi nolēmis kādu tā… Paņem mazu nazīti vai skrūvgriezi, vai kādu īlenu, bet ne jau tādu virtuves nazi,” saka aculieciniece Valentīna.

Viņa skaidro, ka viss sācies turpat pie viņas bāra durvīm. Sieviete pamanījusi, ka ar nazi bruņotais vīrietis uzsācis konfliktu ar diviem citiem, bet drīz vien ķildā iesaistījies arī kāds ceturtais - nejauši garām braucošs motociklists, kurš pamanījis bīstamo situāciju un piestājis.

“Es pēc tam domāju, lai tas, kuram uzbruks, neieskrien te pie manis, un tas agresīvais man ar kāju neizsit logu. Es ātri aizslēdzu durvis, atskrēju šurp un izsaucu policiju, norāda Valentīna, kura atminas, ka, redzot notiekošo, šķitis, ka paiet vesela mūžība, līdz, visbeidzot, tālumā atskanējušas sirēnas.

“Policija brauca septiņas minūtes. Mūsdienās tas ir ļoti ātri. Tie divi vai varbūt trīs, laikam tas motociklists bija trešais, viņi beigu beigās atņēma nazi un spārdīja viņu ar kājām. Taņa atnāca un saka: ”Kā tā var cilvēku ar kājām spārdīt!” Es teicu: ”Taņa, nelien tur! Viņiem ir savas lietas. Ko viņš tur ar tādu nazi nāca!” Tas taču vienkārši ir nepareizi,” atminas Valentīna.

Rezultātā trīs no četriem konfliktā iesaistītajiem nonākuši ātrās palīdzības “busiņā”, savukārt notikuma vietā ieradušās trīs policijas ekipāžas.

“Konflikta rezultātā vienam vīrietim ir durta brūce un grieztas brūces. Vēl vienam vīrietim ir sagrieztas rokas virspusēji, vainīgajai personai arī nodarīti kaut kādi miesas bojājumi. Aptaujājot visus iesaistītos, tā arī īsti neviens neko nevarēja paskaidrot, jo visi bija ļoti stiprā alkohola reibumā. Iespējams, konflikts ir sācies sievietes dēļ,” norāda VP Teikas iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieka vietnieks Mihails Vrubļevskis.

Kriminālpolicists norāda, ka aizdomās turētais dūrējs jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā un ir arī tiesāts. Taču līdz šim nav bijis saistīts ar vardarbīgiem noziegumiem. Šobrīd viņam draud kriminālatbildība par vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas