Kivičs īsu brīdi pirms kāzām piedzīvo pamatīgu ķibeli

tautaruna.lv 8.janvāris 2020, 18:22
 
Ekrānšāviņš no facebook
Jaunā gada sākumā skandalozais Latvijas mīlnieku pāris Andris Kivičs un Liene Skulme devās pie altāra, lai juridiski nostiprinātu savu savienību. Pēc kāzām viņi sociālajos tīklos dāsni dalījušies ar kadriem un video no savas kāzu dienas.

Andris Kivičs savā Facebook profilā ievietojis vdeo, kurā redzams, ka trīs stundas pirms kāzām viņš apjautis, ka iepriekš iegādātais uzvalks vīrietim kļuvis par mazu un steigā jāmeklē jauns tērps.

"Kāds es esmu idiots," ierakstu iesāk Andris.

Publicētajā video redzams, kā viņš dodas uz veikalu, kurā pārdevējām atklāj, ka līdz šim nav spējis Rīgas veikalos atrast 60. izmēra uzvalku. Jau ar pirmo mēģinājumu tika atrasta žakete un Andris atvieglojumā nopūšas, ka izdevies atrisināt problēmu.

Jau iepriekš sociālajos tīklos Liene pateicās visiem iesaistītajiem cilvēkiem, kuri ar savu pozitīvo attieksmi un mīļumu padarīja viņas un Andra kāzu dienu neaizmirstamu.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad oficiāli šķirta bijušā basketbolista, dziedātāja un raidījuma vadītāja Andra Kiviča laulība ar bijušo sievu Madaru, Liene un Andris paziņoja par saderināšanos. 3. janvārī pāris apprecējās un pēc attiecību nostiprināšanas juridiski Liene pieņēmusi vīra uzvārdu. Tagad viņa dēvējama par Lieni Kiviču.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas