VIDEO: Aculiecinieki stāsta par baiso slepkavību birojā Pārdaugavā

tautaruna.lv 8.janvāris 2020, 12:05
 
Ekrānšāviņš no video
Rīgā, Kandavas ielā, otrdien biroju ēkas sienās notika baiss noziegums. Kāds biroja apmeklētājs nošāva vienu no darbiniekiem, bet pēc tam pats noslēdza rēķinus ar dzīvi. Notikuma vietā strādāja kupls skaits policistu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Otrdien biroju ēkas darbiniekiem Kandavas ielā diena iesākās kā parasti. Nedaudz pēc pusdienas laika gaisotne krasi mainījās un cilvēki pēkšņi kļuva par gūstekņiem paši savā darbavietā. Vienā no celtnes stāviem bija dzirdamas skaņas, kas liecināja par agresīvu uzbrucēju, kurš mērķtiecīgi lieto šaujamieroci.

Darbinieki sastinga un neuzdrošinājās iziet no telpām. Tika sazvanīta policija, bet iet un meklēt skaņas cēloni pašu spēkiem negribēja neviens.

Operatīvie dienesti ieradās pēc pāris minūtēm. Likumsargi devās iekšā ēkā un gaitenī atklāja šausminoša nozieguma sekas. Uz zemes gulēja divu vīriešu līķi ar šautām brūcēm. Biroja ēkas darbinieki stāsta, ka viens no mirušajiem bijis pazīstams.

Policija norobežoja teritoriju, un tikai pēc vairākām stundām ieradās apbedīšanas biroja darbinieki, kas iznesa cilvēku mirstīgās atliekas. Biroja ēkas strādniekiem nav ne jausmas, kāds bijis slepkavības iemesls.

Likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucējs bija 47 gadus vecs un iepriekš pazina vīrieti, kuru noslepkavoja. Pēc padarītā varmāka, stāvot turpat, iešāva sev galvā. Šobrīd policijā skaidro nozieguma motīvu, bet ir zināms, ka ieroča nēsāšanas atļauja slepkavam bijusi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas