Intara Rešetina sieva atklāti stāsta par laulības krīzi ģimenē

Viktorija Gabrjuna 8.janvāris 2020, 13:08
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms pāris gadiem presē bija informācija, ka aktiera Inatara Rešetina un fiziskās sagatavotības treneres Zandas Zariņas-Rešetinas laulībā iestājusies krīze. Elvas Karičkinas materiālā "Ja esi izlēmusi sākt, sāc tūlīt" izdevumā "Ieva" Zanda atklāj, kāda ir recepte, kā tikt ar to galā.

Kā uzsver Zanda, viņai svarīgāk ir atrast laiku ģimenei, veltīt uzmanību savai otrajai pusīte, darbs var pagaidīt.

"Lai neatsvešinātos, galvenais ir kopā pavadītais laiks, tas noteikti ir jāatrod ikdienas skrējienā. Un savā starpā par visu jāizrunājas - arī par neapmierinātību, par pārpratumiem," pauž Zanda.

Viņa arī piebilst, ka ir būtiski novērtēt arī otra cilvēka darbu - saprast, ka mīļotais cilvēks strādā ģimenes labā un mācēt viņu paslavēt.

Jāatgādina, kā 2018.gada februārī rakstīja izdevums "Vakara Ziņas", Rešetins pēc tam, kad izskanēja runas, ka viņš bija uz brīdi pametis savu skaisto sieviņu, fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu , nu atrādījis sabiedrībai, ka ģimenē viss ir vislabākajā kārtībā.

Par Intara Rešetina un viņa sievas Zandas Zariņas-Rešetinas laulības krīzi un aktiera sānsoli baumas izskanēja pirms gada rudenī. Acīgākie TV skatītāji bija pamanījuši, ka Intaram Rešetinam, kurš vadīja raidījumu ciklu «Sapnis par Ameriku», pat no rokas bija pazudis laulības gredzens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas