Princis Harijs un Megana Mārkla varētu zaudēt karalisko titulu

Rita Lazda 9.janvāris 2020, 2:02
 
GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/SCANPIX/LETA
Neilgi pēc tam, kad Saseksas hercogu pāris pēc sešas nedēļas ilga atvaļinājuma atgriezies pie karalisko pienākumu pildīšanas, britu presē parādījušās ziņas, ka abi varētu zaudēt karaliskos titulus.
Jau iepriekš tika vēstīts, ka pāris, iespējams, pametīs Lielbritāniju un pārcelsies uz dzīvi citviet pasaulē. Kā varianti izskanējuši Kanāda un pat Āfrikā. Saistībā ar jautājumu par pārcelšanos, "The Mirror" vēsta, ka šis, iespējams, varētu būt viens no iemesliem, kāpēc karaliskie pienākumi tiek atstāti otrajā plānā, kā arī varētu tikt pat lemts par to, ka ne Harijam, ne Meganai vairs netiek piešķirti karaliskie tituli.

Tikmēr kāda laulātajiem tuvu stāvoša persona paziņojusi, ka jau tagad zināms, ka tuvākajā laikā Harijs, Megana un Ārčijs plāno atkal uzturēties Kanādā un ar pārējo karalisko ģimeni tiekot diskutēts, kā to vislabāk izdarīt.

Jau vēstīts, ka dokumentālajā filmā, kas TV kanālos demonstrēta 2019.gadā Megana un Harijs neslēpa, cik grūti ir pildīt pienākumus un domāt par ģimeni un normālu ikdienas dzīvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas