Latvijas slavenākā dibena īpašniece atklāj patiesību par sevi

tautaruna.lv 9.janvāris 2020, 17:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Blondā rīdziniece Jana Bruka kļuvusi par zvaigzni internetā, pateicoties saviem ekstravagantajiem gājieniem un erotiskām dibena fotogrāfijām, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Ar plikumiem pret kompleksiem" izdevumā "Privātā Dzīve".
Kā atklāj pati Jana, dibena dēļ, kuru viņas fanti atzīst par ideālu, meiteni aicina filmēties pat porno.

"Man bieži pārmet, ka es izrādot tikai savu dibenu. Bet ko lai iesāk, ja tas ir tik skaists? Ir jāizrāda sava labākā ķermeņa daļa," saka Jana.

Jana arī atklāj, ka patiesībā viņas dibens nemaz nav tik liels, un viņa vienkārši zina pozas, kurās tas izskatās lielāks. Fotošopu meitene neizmanto.

Bruka arī neslēpj, ka erotiskus foto sāka veidot, lai atbrīvotos no kompleksiem, atraisītos un parādītu sevi tā, lai pati būtu sajūsmā.

"Sanāca ļoti spēcīgi! Tā bija ideālā recepte, jo drosmes man pietiek. Reizēm gan prātoju - kur es tādu dūšu ņemu..." viņa saka.

Jāpiebilst, ka Janas dzīve nav tikai internetā. Viņa ir ieguvusi augstāko izglītību interjera dizaina specialitātē, ikdienā spodrina kāda Rīgas restorāna tēlu un strādā Šveices bankas "Dukascopy" mārketinga nodaļā.

View this post on Instagram

A post shared by ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk) on

View this post on Instagram

A post shared by ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas