VIDEO: Pēc ugunsgrēka Daugavpilī paveras baiss skats

tautaruna.lv 9.janvāris 2020, 15:27
 
Oksana Džadana/F64
Daugavpilī notikusi traģiska ugunsnelaime, kuru iepriekš jau esot paredzējuši vairāki cilvēki. Kāds pensionārs pēc nesen piedzīvota insulta netīši izraisīja ugunsgrēku savā dzīvoklī, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Viktors pirms aptuveni diviem gadiem kļuva par kaimiņu Šaurās ielas 29. nama iedzīvotājiem. Vietējie stāsta, ka 60 gadus vecais vīrietis slīga bezdarbībā un aizrāvās ar alkohola lietošanu. Otrdien, ap plkst. 16.00, Viktors, krietni iedzēris, iemiga savas viesistabas dīvānā, iespējams, rokā turot nenodzēstu cigareti. Mirkļus vēlāk, ēkas piekto stāvu pārņēma nelāga smaka un kaimiņi sāka uztraukties.

“Es pamodos trijos naktī, jo smaku nost. Dūmu nebija, bet tā smaka tāda indīga. Atvēru balkonu, atvēru virtuves logu, vēdināju, kamēr atbrauca ugunsdzēsēji un ātrie, dūmu jau bija daudz mazāk un izretojās,” stāsta notikuma vietā sastaptā kaimiņiene.

Kāds no 2. stāva iedzīvotājiem bija sajutis piedūmojumu un izsaucis operatīvos dienestus. Kad ieradās brigādes, jau bija par vēlu. Par spīti salīdzinoši nelielajai sadzīves mantu degšanas un gruzdēšanas platībai, Viktors jau bija miris.

“Tur nebija ko reanimēt, viņš guva 60% ķermeņa apdegumu,” saka Viktora paziņa Oļegs. “Mūs tur nelaida. Kad policija atnāca, teica mums, lai tur neejam, jo notikušo mums redzēt nevajag,” saka Jeļena, kura dzīvo kaimiņos bojā gājušajam vīrietim.

Līķis esot atrasts sēdus stāvoklī, turpat uz dīvāna. Kaimiņi jau iepriekš izteikuši bažas par Viktora spēju sevi aprūpēt vienatnē pēc smagas slimības. Apkārtējie stāsta, ka viņa tuvinieki šeit redzēti reti: “Viņš bija invalīds. Otrā grupa, pēc insulta. Viņam kreisā puse bija nejūtīga. Deklarēts viņš bija viens, bet meita šeit veda mazdēlu, bet mazdēls ir narkomāns.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas