"Cilvēki lūdz dalīties ar piķi"; Lindas Leen vārdu izmanto krāpnieki

Viktorija Gabrjuna 9.janvāris 2020, 14:30
 
Ilze Zvēra/F64
Dziedātāja Linda Leen sociālajā tīklā Facebook publicējusi ierakstu, kurā aicina neuzķerties un krāpnieku shēmām.

Kā izrādās, Lindas foto ļaunprātīgi izmantojuši krāpnieki, kuri sola atklāt veidu, kā viņa it kā ātri un viegli pelna lielu naudu.

Linda raksta, ka viņu patiesi pārsteidz, cik daudz cilvēku uzķeras uz šādu informāciju. Viņa šajā sakarā saņem daudz vēstules, bet viena dziedātāju patiesi pārsteigusi.

"Šādu vēstuļu par kkādu reklāmu internetā pienāk daudz, bet šī ir pirmā, kurā cilvēks patiešām domā un arī apgalvojuma formā vārdos apstiprina, ka ir pārliecināts, ka esmu piedalījusies kaut kādās finansu shēmās. Sāk pamazām pienākt arī aicinājumi dalīties ar sarausto piķi un lūgumi pārskaitīt naudu, ar visiem konta numuriem un personas kodiem. Jo esmu taču miljonāre! Efekts reklāmai ir panākts. Man gan no tā tikai iztērēts laiks, atbildot cilvēkiem uz vēstulēm un “atņemot sapni” par easy money, sorreeeey!;) Mīļie cilvēki, atrodiet, lūdzu, lietu, ko jums patīk un izdodas darīt, kaldiniet savas prasmes līdz meistarībai un cilvēki labprāt vēlēsies jums par to atlīdzināt, mums visiem vajadzīgi savu darbu mīloši profesionāļi! Un interesantajā dzīvē nebūs arī laika lasīt visādas muļķu avīzes/soc.mediju kontus, kas apēd laiku un tīru skatu uz realitāti," raksta dziedātāja.

Jāpiebilst, ka iepriekš arī citas Latvijā pazīstamas personas tikušas ierautas dažādās krāpniecības shēmās.

Ar līdzīgu pieredzi dalījās ar TV personība Linda Abu Meri.

Kā tika vēstīts iepriekš, dažādās mājaslapās un sociālajā tīklā “Facebook” masveidā reklamēts kārtējais tievēšanas “superlīdzeklis”. Ļaundaru mahinācijās tika ierauta televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

"Tur viss ir neatļauts, pilnīgi viss. Sākot ar manas sejas izmantošanu, it kā ar maniem “citātiem”, kas absolūti nav mani citāti. Un esiet, lūdzu, ļoti uzmanīgi. Notievēt ar kapsulām nav iespējams. Notievēt var tikai vienā veidā - mazāk ēst, vairāk kustēties," pauda Sipiniece-Gavare.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas