Meganas Mārklas tēvs sarūgtināts par meitas lēmumu

Rita Lazda 9.janvāris 2020, 12:21
 
GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/SCANPIX/LETA
Lielbritānijas princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla trešdien paziņoja, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā. Šīs lēmums sarūgtinājis ne vien britu karaļnamu, bet arī aktrises tēvu Tomasu, kurš iepriekš pat nav pacenties ierasties uz meitas kāzām.
"Varu vienkārši teikt, ka esmu sarūgtināts par šo lēmumu," izdevumam "US Weekly" paziņojis Meganas Mārklas tēvs, kurš sīkākus komentārus nevienam no medijiem pagaidām nav sniedzis.

Jāsaka gan, ka Saseksas hercogiene nav tikusies ar tēvu kopš brīža, kad 2018.gada 19.maijā salaulājās ar princi Hariju. Toreiz pasaules mediji rakstīja, ka tēvs nav varējis ierasties uz meitas kāzām, jo pēkšņi viņam konstatētas sirds problēmas. Tāpat Tomass nekad nav saticis mazdēlu Ārčiju.

Jau vēstīts, ka vakar publicētajā paziņojumā Harijs un Megana informēja, ka pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi.

Pārsteidzošā ziņa seko šī pāra vētraini pavadītam gadam. Princis Harijs un Megana ir atklāti atzinuši, ka viņiem ir grūti būt uzmanības centrā un ka viņi atsvešinājušies no Harija brāļa prinča Viljama. Pāris oktobrī nolēma sākt tiesvedību pret tabloīdu presi, iesūdzot tiesā laikrakstu "cietsirdīgas kampaņas" dēļ, raksta ziņu aģentūra LETA.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas