Dāma Kanādā pastāsta, kā viņu pārsteigusi nejauši sastaptā Megana un Harijs

Rita Lazda 4.janvāris 2020, 16:42
 
AFP/SCANPIX/LETA
Lai gan Saseksas hercogu pāris devies sešas nedēļas ilgā atvaļinājumā, britu mediji joprojām kāri ķer jebkādu informāciju par prinča Harija, viņa sievas Meganas un dēlēna Ārčija ikdienas gaitām. Šoreiz tabloīds "Express" uzklausījis, ko viņiem pastāstījusi kāda dāma, kura pavisam nejauši pastaigas laikā sastapusi karaliskās ģimenes pārstāvjus.
Kopš novembra, kad Megana un Harijs devies oficiālā atvaļinājumā zināms, ka ģimene Ziemassvētkus svinējusi kopā ar dāmas mammu Doriju. Tāpat sociālajā tīklā instagram atrodami jauni foto no aģimenes ikdienas gaitām.

Tikmēr tabloīds "Express" noskaidrojis, ka Megana un Harijs patīkami pārsteiguši arī kādu pāri Kanāda, kurš pastaigas laikā vēlējies uzņemt savu foto. Brīdī, kad viņi to mēģinājuši izdarīt, piesteigusies Megana, kura laipni piedāvājusi savu palīdzību foto uzņemšanai.

Sieviete, kura sastapusi karaliskās ģimenes pārstāvjus gan klāsta, ka tikai pēc tam, kad Megana un Harijs jau devušies tālāk savās gaitās, viņa sapratusi, kas bijušas personas, kuras izlīdzējušas vienkāršajā dzīves situācijā.

Jau iepriekš vēstīts, ka eksperti prognozē, ka šis gads pārim būs īpaši grūts. Kā zināms, tad jau izskanējušas runas, ka Megana un Harijs pat varētu atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas