Vīrietis pastāsta par satraucošiem notikumiem Rīgas mikrorajonā

tautaruna.lv 4.janvāris 2020, 12:01
 
Raitis Plauks/ F64 Photo Agency
Kāds sociālā tīkla facebook lietotājs pastāstījis, kas viņa radiniecei 2019.gada pēdējā dienā atgadījies Anniņmuižas parka teritorijā Rīgā.
"31.decembra rītā ap plkst 10:00 no rīta, Imantā Anniņmuižas parka teritorijā manai māsai uzbruka un apzaga kaut kāds vīrietis ap 50 gadiem. Uzbruka no muguras ar sitieniem pa galvu ar gumijas āmuru, māsai smagi miesas bojājumi, smadzeņu satricinājums. Lūdzu atsaukties kādu aculiecinieku kas varēja kaut ko redzēt. Policija ir informēta, bet kaut ko sāks darīt tikai no 6.janvāra. Ļoti gribētos satikt šo "varoni" un "paspiest viņam roku". Visa informācija saistībā ar notikušo būs ļoti vērtīga," norāda ieraksta autors.

Jau vēstīts, ka šonedēļ arī kāda sieviete Āgenskalnā informēja par visai biedējošiem notikumiem. Viņu un viņas māsu, kuras tobrīd devušās pastaigā ar bērniem, pārbiedējis kāds vīrietis, kurš uz ielas pēkšņi izvilcis šķēres un tuvojies viņām.

Atgādinām, ka situācijās, kad jums ir nepieciešama tūlītēja policijas palīdzība - ja notiek nopietns sabiedriskās kārtības apdraudējums, noziegums vai ceļu satiksmes negadījums, nekavējoties jāzvana likumsargiem pa tālruni 110.

Kad tālrunis sazvanīts, izsakieties pēc iespējas ātrāk un skaidrāk - kas ir noticis? Kur ir noticis? Kas zvana? Saglabājiet mieru un atbildiet uz policijas darbinieka papildjautājumiem! Atcerieties visu pēc iespējas precīzāk par negadījumā iesaistītajām personām, satiksmes līdzekļiem vai apstākļiem. Nepārtrauciet sarunu pirms policijas darbinieka!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas