Skat, kādu video no kāzām ar Kiviču publicējusi Skulme

tautaruna.lv 4.janvāris 2020, 9:05
 
Ekrānšāviņš no instagram
Šis gads sācies ar ziņām par to, ka laulības ostā iestūrējusi ne vien modes blogere Indra Salceviča un viņas mīļotais Kaspars, aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija un viņas otrā pusīte uzņēmējs Ints Jansons, bet arī gredzenus mijuši mūziķis Andris Kivičs un viņa sirdsdāma Liene Skulme. Vēlā piektdienas vakarā Liene publicējusi video, kurā redzama skaistajā kāzu kleitā.
"Mīlu tevi vairāk nekā dzīvi, mans mīļotais vīrs," tā pie sociālajā tīklā instagram publicētā video raksta nu jau dziedātāja Andra Kiviča sieva Liene. Tāpat pie pārējiem abu ievietotajiem foto no skaistā dzīves notikuma netrūkst apsveikumu no līdzcilvēkiem.
View this post on Instagram

A post shared by Liene Kiviča � (@lieneskulme) on

"Mēs esam kopā katru dienu, bet man ir sajūta, ka redzu viņu pirmo reizi," tā pie foto, kur abi laulātie redzami auto raksta Andris.

View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Jau vēstīts,ka pirmo reizi plašāka sabiedrība par abu attiecībām uzzināja 2018.gada nogalē. Pēc tam abi nav kautrējušies atklāti runāt par savām attiecībām, ikdienu izrādījuši arī realitātes šovā, kā arī izdevuši vairākas dziesmas un aktīvi koncertē dažādos privātos pasākumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas