Uzmanieties! Ušakova brīdina par iespējamo krāpnieku

tautaruna.lv 4.janvāris 2020, 20:30
 
Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency
2019.gada februāri vairākas Latvijā populāras dāmas vēstīja par krāpnieku, kuram uz pēdām nākusi arī policija. Lai gan kopš notikušā nu jau pagājis teju gads, modele un mūziķe Liene Ušakova sociālajā tīklā instagram publicējusi ierakstu, kurā lūdz dāmas uzmanīties.
"Izskatās, ka kāds tā arī nav dabūjis mācību. Nu tad mīļie atgādināsim visām Latvijas daiļavām par Ronalda eksistenci. Meitenes, vienkārši esiet uzmanīgas! Raitis, Ronalds, Daumants.Var jau rakstīt angliski, krieviski, latviski, bet tevi jau vairs nekas neglābs," sociālajā tīklā instagram raksta L.Ušakova, kura meitenēm atgādina par iespējamo viltvārdi, kurš, iespējams, atkal varētu izmantot kādas dāmas uzticību.

Tāpat viņa publicējusi vairākus attēlus, kuros redzams, ka persona, kura iepriekš, iespējams, ļaunprātīgi izmantojusi arī iepriekš minētās latviešu daiļavas uzticību, tagad atkal mēģina sazināties ar citām sievietēm.

Jau vēstīts, ka 2018.gada rudenī Latviju pāršalca ziņa, ka izmanīgais krāpnieks Ronalds Alpe, kurš slēpās aiz dažādiem segvārdiem, savaldzinājis un apkrāpis ne tikai Latvijā zināmo dīdžejmeiteni Lieni Ušakovu, Lieni Greifāni, bet arī vēl neskaitāmas citas sievietes. Neraugoties uz to, ka pēc nepatīkamajiem notikumiem pagājuši vairāki mēneši, Ušakovai joprojām nākas saskarties ar šīs afēras radītajām sekām.

"Esmu saņēmusi ļoti jauku paziņojumu no "Swedbank", kas lūdz mani iesniegt pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem manā kontā un norādīt saikni ar šādām tādām personām, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu," video skaidro Ušakova.

Ušakova devusies uz banku, lai rakstītu iesniegumu, netaisās neko slēpt, bet izklāstīt patiesību par krāpnieka darījumiem. "Melot es netaisos, es eju un rakstu visu tā, kā ir. Atļaušos arī pieminēt visas tās pārējās meitenes, kas man sūtīja vēstules," min Ušakova.

Dīdžejmeitene arīdzan norāda, ka Ronalds viņu sociālajos tīklos nobloķējis, tādēļ viņa nevar ar vīrieti sazināties, taču to arī nevēlas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas