Nikola Krištopane aizbrauc uz otru pasaules malu, lai sakārtotu savu dzīvi

tautaruna.lv 11.oktobris 2019, 12:12
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane sociālajos tīklos dalījusies ar atklātu vēstījumu par to, kā viņai šobrīd klājas.

Nikola neslēpj, ka pēdējie seši viņas dzīves mēneši bijuši ļoti grūti.

"Šoreiz saņemšos pavisam svaigi pateikti - pēdējie 6 mēneši ir bijuši diezgan (atvainojos, bet precīzāka vārda nav) h*jova. Kaut kur starp škiršanos, jaunu pieredžu iegūšanu, jaunas dzīves sākšanu es pazaudējos.

Es mācēju savu rutīnu, es zināju savus mehānismus un darba rīkus, lai tiktu ar visu galā. Izrādās, ka dzīve nemaz nav tik vienkārša. Arvien vairāk skrēju uz priekšu, patiesībā bēgu, lai attaptos apjukusi un nedarot to, kas man visvairāk nāk par labu. Pirms ceļa traumas es sportoju, ēdu veselīgi, bet teikšu godīgi, vasaras vakarus arī pavadīju izdzerot vairāk kā nepieciešamo alkohola daudzumu, bēgot no problēmām un iekrītot dziljākā apjukumā. Augustā es apstājos un kārtīgi izrunājos ar sevi un arī pirmo reizi sāku iet pie terapeita.
Es nezināmu iemeslu dēl biju sev ieskaidrojusi, ka man ir jāmaina visu... nu, izrādās - tā nebija, bija daudz lietas, kuras es jau darīju pareizi, bet neturoties pie savām pamatvērtībām es pazaudējos un ieslīku atpakal tur, kur nebiju bijusi gadiem.


Te nu es esmu, otrā pasaules malā kārtojot savu galvu un emocijas, liekot visu pa plauktiniem un man tas nemaz tik viegli neizdodas. To, ka celošana ir mana sirdslieta es zināju vienmēr un mēnesis vientulībā ar sevi darot lietas, kuras mani dara laimīgu ir ieviesis nedaudz skaidrības, esmu sapratusi vienu - būs kritumi un tajos brīžos ir jābūt pavisam atklātai pret sevi, lai cik arī grūti tas būtu. Vienmēr esmu pretojusies atklāti atzīt, ka nav labi, tagad zinu, ka tieši šī atklātība pret sevi un citiem ir visnepieciešamākais ierocis pret depresiju. Es vēlaizvien esmu apjukusi un nav viss labi, bet ir labāk," raksta Nikola.

Viņa dalās ar padomu saviem sekotājiem.

"Ja jūties slikti un tā itkā nekas neizdodas - tas ir ir pilnīgi ok un no tā nav jākaunās," piebilst Krištopane.

Tikmēr komentāros Nikolas sekotāji pateicas par atklātību un uzsver, ka viņa noteikti tiks ar visu galā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nikola S. Krištopane (@nkristopane)

Kā nesen rakstījām, Nikola nevarēja sagaidīt, kad 13. septembrī dosies atpakaļ uz saulaino Floridu.

Zināms, ka bijušajam premjeram Vilim Krištopanam Floridā pieder īpašumi, kur dzīvo arī pats politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas