VIDEO: Brīdina par dīvainu bankomātu Jelgavā

tautaruna.lv 11.oktobris 2019, 13:12
 
Ilze Zvēra/F64
Kāda jelgavniece vēlas brīdināt citus par bankomātu populārā Jelgavas pilsētas tirdzniecības centrā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
"Gribētu pabrīdināt arī citus cilvēkus, ka Jelgavā “Vivo centrā”, kur ir “Swedbank” bankomāts, ļoti bieži, izņemot skaidru naudu, visa summa netiek izsniegta. Sazinoties ar banku, atbildes ir diezgan formālas. Runājot ar apkārtējiem pārdevējiem, konstatēts, ka šādi gadījumi ir ļoti bieži un banka neko nedara, lai šo automātu salabotu," pauda jelgavniece.

Blakus esošās ķīmiskās tīrītavas darbiniece novērojusi, ka abi bankomāti mēdz niķoties un mulsināt apmeklētājus. “Jā, jā, jā. Vienmēr problēmas, citreiz bankomāts kaut ko skaita, skaita, tad uzraksta, ka operācija nav izdevusies un viss. Cilvēks stāv un saka: “Ārprāts, ko tagad darīt?” Citreiz kvīti nedod, tad cilvēki zvana un prasa, vai man ir nauda ieskaitīta vai nav. Nu kā mēs te dzirdam, kā cilvēki te ņemas,” tā iestādes darbiniece.

“Swedbank” mediju attiecību vadītājs Jānis Krops norāda, ka konkrētajā gadījumā jelgavniecei bankomāts skaitīšanas kļūdas dēļ izsniedzis mazāk naudas, nekā pieprasīts. Sūdzība izskatīta un nauda jau ieskaitīta atpakaļ klientes kontā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas