Atklājas, ka Saimniekšova zvaigznei ir milzīgs naudas parāds

tautaruna.lv 11.oktobris 2019, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Šova ”Saimnieks meklē sievu” varonis Gunārs no Balviem 9. oktobrī paziņoja, ka par nepilnu miljonu pārdod savu īpašumu. Lai pieliktu punktu skauģu runām par saviem parādiem un saimniecības pārdošanas iemesliem, Gunārs atklāti izstāsta visu par zemūdens akmeņiem savās finansēs un atklāj detaļas par īpašumu, raksta "skaties.lv".

Viņš spriež, ka ”Saimnieks meklē sievu” bijusi īsta reklāma viņa mājai - sabiedrība varējusi novērtēt, ka māja nav nekāds nekārtīgais vecpuiša nams, bet arī iekštelpās viss ir kārtībā. Gunārs esot īsts pedants, tā ka potenciālajam pircējam nav jāuztraucas ne par ko.


Kamēr daļa tautas priecājas par Gunāra vēlmi sekot sapņiem un vēl atrast īpašumam labu pircēju, netrūkst arī tādu, kuri mēļo - Gunārs māju pārdod, jo ieslīdzis parādos. Jā, saimnieks neslēpj, ka viņam esot 200 000 parāds.

”Savulaik uzrakstīju Eiropas Savienības fondam projektu, uzcēlu māju. Taču sistēma bija tāda, ka man kādā valsts iestādē prasīja kukuli. Vairākus tūkstošus. Pavisam skaidri - uzrakstīja uz mazas lapiņas summu un nolika priekšā,” atceras Gunārs.


Viņam sanākušas nepatikšanas ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju, un šobrīd tiesu izpildītājiem saimnieks parādā 200 000 eiro.

Taču īpašuma pircējam par to nav jāsatraucas. Par nepilnu miljonu tas saņems ne tikai nepabeigto ēku, bet arī tehniku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas