VIDEO: šoferis "spīdzina" BMW, kuram nav aizmugurējā riteņa

tautaruna.lv 11.oktobris 2019, 22:42
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajos tīklos publicēts video, ko uzņēmis kāds aculiecinieks, kurā redzams, kā kāds BMW markas autovadītājs cenšas pakustēties uz priekšu, lai gan kreisā aizmugurējā riteņa vienkārši nav!

Redzamais, pārvietošanās pa pilsētas ielām, pamatīgi pārsteigusi arī aculieciniekus, jo auto kustība bez rata patiesi ir apbrīnojama!

View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Šāda transpora līdzekļa pārvietošanās satiksmē nav droša un atļauta!

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, ziņo Valsts policija.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, divi autovadītāji alkohola reibumā apturēti Kurzemē un tikpat Vidzemē, Latgalē pie stūres alkohola reibumā pieķerts viens cilvēks, bet Zemgalē 24 stundu laikā policisti nav konstatējuši nevienu dzērājšoferi.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 198 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 62 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 551 protokolu.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 103 satiksmes negadījumi, 12 avārijās cietuši kopskaitā 14 cilvēki, no tiem trīs bijuši gājēji, bet viens - velosipēdists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas