Maija Rozīte kļuvusi par kiberblēžu upuri

tautaruna.lv 11.oktobris 2019, 10:55
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Radio "Star Fm" balss Maija Rozīte-Krištopane ceturtdien kļuvusi par kiberblēžu upuri. Izrādās, ļaundari nozaguši viņas sociālā tīkla instagram kontu ar 13.7 tūkstošiem sekotāju.

"Dienas ir dažādas. ir labākas, ir ne tik labas, un ir tādas, kas vienkārši atstāj “uz pauzes”. nē, nu, visi dzīvi un veseli, tpfu tpfu tpfu... bet šodien ap 14 dienā ar mani notika, kas tāds, kam nemaz nenojautu, cik negatava biju. Kļuvu par kiberblēžu upuri. uzlauza manus kontus, izvandīja manus datus un privātu informāciju," sociālā tīkla instagram jaunajā kontā ceturtdienas pēcpusdienā raksta Maija.

"Attiecīgi tagad mani no šā gada janvāra sapulcētie 13,7 tūkstoši sekotāju nozagti un acīmredzot pārdoti tālāk... un viss saturs, kurā ar jums esmu dalījusies šajos mēnešos, aizgājis nebūtībā (ja ne kādos neceļos)... nav jau tā, ka tā būtu visa dzīve, nav jau tā, ka kāda dzīvība tagad būtu apdraudēta, tomēr sajūta ir neapskaužama."

Maija arī neslēpj, ka pēc šī notikuma ir pilna ne to patīkamāko emociju gamma. Esot gan vilšanās, gan neizpratne, gan skumjas, riebums un dusmas.

"Tomēr cenšos arī uz šo atgadījumu paraudzīties filosofiski, un uztvert to kā vienu ļoooti labu (kaut sāpīgu) mācību. Patiesībā tagad uz savas ādas “izbaudot” mūsdienu noziedzības aktuālās tendences, saprotu, ka tas ir arī mans pienākums stāstīt par savu pieredzi - tālab, lai ar jums tā nenotiktu," norāda dāma.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Rozite Kristopane (@maija_rozite) on

Tiesa, jāpiemin, ka Maija Rozīte-Krištopane nav vienīgā Latvijā sabiedrībā zināmā persona, kurai ļaundari nozaguši sociālā tīkla instagram kontu. Pirms vairākiem mēnešiem informējām, ka līdzīgā situācijā nonāca arī mūziķis Intars Busulis, kuram kibernoziedzinieki nozaga kontu ar vairākiem tūkstošiem sekotāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas