VIDEO: "Saimniekšova" dalībnieces neizpratnē par notiekošo

tautaruna.lv 25.septembris 2019, 14:28
 
Ekrānšāviņš no video
TV šova "Saimnieks meklē sievu" ietvaros Līgaviņu nežēlastībā kritis saimnieku šova iekārojamākais vīrietis Ilmārs no Alojas, raksta "skaties.lv".
Meitenes šovā izpētījušas Ilmāra sociālos tīklus un, analizējot vīrieša izteikumus par dāmām, steidz izteikt minējumu, ka saimniekam nemaz sievietes nepatīk.

Kā, jau dodoties pie saimnieka, jautrojas Evija un Laura, pēc Ilmāra ierakstiem sociālajos tīklos nevarot saprast - puiši vai meitenes interesē brīvo saimnieku.

Evija gan atklāj Laurai, ka Ilmārs par to vien pasmejoties - ne pirmo reizi tāds jautājums. Galu galā, mūsdienās par geju tiek saukts teju jebkurš puisis, kurš atļaujas kaut nedaudz parūpēties par ārieni.

Kā situāciju komentē Beāte, Ilmāram visdrīzāk esot pilnīgi vienalga, ko citi par viņu domā, tāpēc publiskai apskatei viņš var izlikt, ko vien pats vēlas.

Skaties.lv izpētīja, kas tad atrodams ikviena apskatei sociālajos tīklos. Ilmāra bildēs nav nekā aizdomīga - saimnieks sevi pozicionē kā vīrieti, kuram patīk uzturēt sevi formā, labi atpūsties draugu lokā ballītēs, apmeklēt mūzikas festivālus un lepoties ar savu saimniecību.

Kā tika vēstīts iepriekš, Ilmārs no Alojas kļuvis par ”Saimnieks meklē sievu” jaunās sezonas intriģējošāko saimnieku. Kā izrādījās, Ilmārs nebūt nedzīvo saimniecībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas