FOTO: saplēsts, netīrs un pat apvemts - kādas mantas nonāk labdarībā

tautaruna.lv 25.septembris 2019, 18:42
 
Ekrānuzņēmums/Labdarības lapa/Facebook
Labdarības organizācija "Labdarības lapa" vērsusi cilvēku uzmanību un lūgusi neziedot bojātas un neizmantojamas mantas. Ziedojumi ne vien nav nododami cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, bet arī labdariem galvassāpes sagādā to utilizācija.

"Varbūt tas skanēs skarbi, bet, esiet lūdzu kritiskāki pret lietām, ko ziedojat. Piedomājiet pie tā, vai Jūs būtu priecīgi un pateicīgi, ja Jums tādas lietas tiktu iedotas lietošanai.

Labdarība nav vieta, kur aizvest nelietojams lietas, kam vieta būtu miskastē. Mums nav konteinera pie durvīm un liela daļa no mums ikdienā brauc uz noliktavu ar bērniem vai sabiedrisko transportu, kā arī, izmest atkritumus svešos konteineros ir likuma pārkāpums, līdz ar to, jūs mūs piespiežat pārkāpt likumu. Jau vairākas reizes esam lūguši ziedot atkritumu konteineri, bet neviens tā arī nav atsaucies.

Šis nav posts lai kādam kaut ko pārmestu, bet, lai atgādinātu, ka mantas tālāk tiek nogādātas tādiem pašiem cilvēkiem, kā Jūs, kā arī, mums šķirošana būtu daudz patīkamāka, ja apģērbs būtu tīrs, jo ir bijuši ļoti nepatīkami pārsteigumi uzdurties uz apakšveļu, vai bērnu drēbēs, apvemtu apģērbu," norāda labdari, daloties ar fotogrāfijām, kurās redzami bojāti apavi, netīras un saplēstas drēbes.

Jau iepriekš esam ziņojuši, ka bieži vien labdarībā tiek nodotas sabojātas un neizmantojamas mantas. Pirms pāris gadiem kāds "ļoti" izpalīdzīgs latvietis Austrālijā saviem tautiešiem vēlējies ziedot kožu saēstu jaku. Savukārt labdarības biedrība "Dace" saņēma mantas briesmīgā stāvoklī - ļoti vecas, nonēsātas, netīras, cauras, tādas, kuras labākajā gadījumā var izmest.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas