VIDEO: Tiek atklāts gluži vai neticams fakts par dubultslepkavību Madonā

tautaruna.lv 25.septembris 2019, 11:29
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Cesvaines pusē pirmdien notikusi aukstasinīga dubultslepkavība, un tās iemesli ir visai šokējoši. Kāds vīrietis, atriebjoties bijušajiem kolēģiem par atbrīvošanu no darba kūdras purvā, licis lietā šaujamieroci. Turklāt uzbrukumu viņš plānojis mēnešiem ilgi, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Divu cilvēku nežēlīga slepkavība notikusi Zosu purvā. Šeit joprojām atrodams ekskavators, kurā apšaudes brīdī atradies viens no upuriem. Dažus metrus nostāk - pie baltas degvielas tvertnes - redzama asins peļķe, tur gulējis otrs bojāgājušais.

Abi strādnieki purvā darbojušies jau no agra rīta, taču darbus pārtraucis kāds vīrietis, kas ar automašīnu piebraucis pie kūdras ieguves vietām, izkāpis no spēkrata un no salona izņēmis ieroci.

Pēc brīža atskanējuši pirmie šāvieni. Lodes caururbušas ekskavatora stiklu, smagi ievainojot tajā sēdošo. Slepkava bez žēlastības turpinājis apšaudi un trāpīja otram strādniekam.

Pēc izdarītā noziedznieks pametis notikuma vietu un devies nezināma virzienā.

Noslepkavotos vīriešus atradis viņu kolēģis, kurš netālu veicis purva izstrādes darbus.

Tiklīdz par incidentu informēta policija, likumsargi sacēluši trauksmi un mobilizējuši prāvus resursus slepkavas meklēšanai. Izmeklētāji aptaujājuši vairākus vietējos iedzīvotājus un aculieciniekus. Tie informējuši par iespējamo virzienu, kur slepkava varējis doties.

Likumsargi uz autoceļiem organizējuši kontrolposteņus, iesaistīta arī specvienība. Pēc četru stundu ilgiem meklējumiem policistu operatīvais darbs vainagojies panākumiem.

Turpat Madonas novadā uzieta noziedznieka automašīna, tajā smagā alkohola reibumā snaudis šāvējs. 62 gadus vecais vīrietis saslēgts rokudzelžos un aizvests uz iecirkni.

Eksperti, kas strādājuši nozieguma vietā, uz zemes atraduši medību ieroča čaulītes, kā arī kurpes, ko, iespējams, pazaudējis šāvējs.

Jāpiebilst, ka upuri ar uzbrucēju bijuši pazīstami, to apstiprināja arī sēru māktie piederīgie. Ēvalds, nogalinātā radinieks, norāda, ka šāvējs labu laiku atpakaļ atlaists no darba purva izstrādē, par ko ļoti apvainojies un nīdis kādreizējos kolēģus.

Visšokējošākais šajā stāstā ir tas, ka cietsirdīgo izrēķināšanos, šāvējs cītīgi plānojis un to īstenojis tikai pēc gada.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas