Madara Kiviča: Arī man ir pat ļoti smagas dienas

tautaruna.lv 25.septembris 2019, 20:44
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aktīvā Instagram lietotāja Madara Kiviča atklājusi saviem sekotājiem, kādēļ rūdās un turpina baudīt peldes aukstajā ūdenī. Tāpat skandalozā mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva un divu meitiņu mamma atzīst, ka visas dienas nepaiet viegli un saulaini, kā tas var šķist, aplūkojot Madaras publicētās bildes sociālajos tīklos.

"Kādēļ es peldu aukstā ūdenī? Jo mana ikdiena ir ļoti saspringta, nereti darbus pabeidzu vien vēlu vakarā un tad kopā ar meitiņām pildām uzdotos mājasdarbus, gatavojamies jaunai dienai.

Man raksta ļoti daudz sievietes, kā es ar lielo pienākumu gūzmu tieku galā, jo pēc IG izskatoties, ka visu laiku smaidu un viss mums ir 'chill'. Tiesa - es smaidu daudz. Bet arī man ir pat ļoti smagas dienas, bezspēku vakari un norauts 'besis'.. tādēļ sports un peldes ir tas, kas man vēl vairāk liek iziet ārpus komforta zonas, sniedz enerģiju un labsajūtu!

Bez tā es vienkārši vairs nevarētu, tādēļ kaut ziedot savu pusdienlaiku vai agro rītu, bet savam ķermenim likt justies dzīvam un mīlētam es centīšos vienmēr rast iespēju! Turklāt, šodien ļoti patīkama rudens diena," atzīst sportiskā Madara.

Jau iepriekš vēstīts, ka Madara pēdējā gada laikā it īpaši aizrāvusies ar sporta zāles apmeklējumu, uzturot savu ķermeni formā. Madara Kiviča iepriekš medijos paudusi, ka pārsvarā viņa audzina meitas un Andris pārāk neiesaistās ģimenes dzīvē.

Abu attiecības izira pēc tam, kad Kivičs pērnā gada nogalē satuvinājās ar mākslinieci Lieni Skulmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas