Latviešu blogere: Es šodien sāku raudāt Instagram dēļ

tautaruna.lv 25.jūlijs 2019, 20:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"Parādi modi" autore Anete Ozoliņa atklājusi, ka nācies apraudāties sociālo tīklu dēļ, kas licis aizdomāties, cik ļoti tie šodien cilvēkus ietekmē.

"Es šodien sāku raudāt Instagram dēļ. Jūs varat iedomāties?! Es neatceros, kad pēdējoreiz sociālo tīklu dēļ būtu raudājusi. Un tas ir tāds sviests, cik ļoti mūs tie ietekmē.. Tāpēc es no visas sirds cenšos veidot saturu, kas citiem palīdzēs un iedvesmos, nevis liks justies slikti. Es arī nesekoju profiliem, kas man liek justies kaut kā neforši. Bet par ko tad es sāku raudāt?

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Instagram ir liela daļa no mana darba. Tāpēc jo grūtāk ir palikt neitrālam vai mierīgam, redzot izmaiņas algoritmā, kuras acīmredzami ietekmē to, cik daudzi sekotāji redz manus postus. Trigeris šoreiz bija tas, ka sāku salīdzināt rezultātus.

Godīgi sakot, es biežāk mēdzu pētīt profilus, kuriem ir daudz sekotāju, bet mazs reach, jo redzu, cik superīgu saturu veido šīs sievietes, un tas man atgādina, ka statistikai īstenībā nav nozīmes, jo galvenais ir darīt no sirds un cik labi vari. Bet tie cipari tomēr iegrauž. Galvā kaut kur ieķērusies apziņa, droši vien no skolas laikiem, kāds cipars, tik labs un veiksmīgs esi. Ja darīsi labi, tas būs labs cipars. Un te nu sākas problēmas. Es gan arī nevainoju algoritmu.. Acīmredzot kaut kas manā saturā nav tad tik interesants, kā iepriekš un ir jāizdara secinājumi. Bet vienkārši ir grūti...

Tu centies un dari, bet rezultāts ir, kāds nu tas ir. Brīžiem uznāk tāda bezcerība un liekas, kāpēc es to daru. Un tad es vienmēr atceros savu #modesbanda un visas burvīgās, mīļās vēstules un zinu, kāpēc es to visu daru. Jūs esat tik lieliski sabiedrotie otrpus ekrānam!

Šodien jūtos tā emocionāli un izkratu jums, draugi, savu sirdi. Nav viss tik rožaini katru dienu. Strādāt par blogeri ir superīgi, bet ir arī liels spiediens - daļa no tā nāk no sekotājiem, jo ir īpašas prasības, vēlmes, bet lielākā no sevis - būt labam, būt interesantam un aizraujošam. Cik ilgi tik var būt emociju augšgalā? Vienmēr pienāk kritiens un šodien ir manējais. Es īstenībā atbalstu ideju par to, ka IG like ir paslēpti. Kādas ir jūsu domas?" jautā Anete.

Modes blogerei un mākslas vēsturniecei Anetei Ozoliņai ir vairāk nekā 25,3 tūkstoši sekotāju Instagram un 15 tūkstoši vietnē Youtube.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:28

Jaunākās diskusijas