Vīrietis sūta sievietei biedējošas ziņas, kad viņa atsakās atklāt savu adresi

tautaruna.lv 25.jūlijs 2019, 21:19
 
pixabay
Internetā cilvēkus satraukušas biedējošas ziņas, ko kāds vīrietis nosūtījis sievietei, kad viņa atteikusies atklāt savas mājas adresi
Sieviete internetā gribējusi pārdot savu tālruni. Kāds vīrietis piedāvājis ierasties pēc telefona sievietes mājā, taču, kad viņa atteikusies atklāt savu adresi, sarakste ievirzījusies nepatīkamā gultnē. Viņa saraksti ar vīrieti publicējusi interneta vietnē Reddit.

Lai gan vīrietis apgalvojis, ka ir "jauks puisis", viņa ziņas pēc atraidījuma kļuvušas agresīvas. Vīrietis jautājis vai viņa negrib atklāt adresi, jo ir sieviete. Sieviete atbildējusi, ka nevēlas, lai pie viņas nāktu svešinieki. Vīrietis rakstījis, ka viņa uzvedas muļķīgi un viņai nav iemesla baidīties un apgalvojis, ka šāda attieksme ir feminisma dēļ, jo šī kustība visus vīriešus esot padarījusi par "sliktajiem".

Sieviete centusies atgriezties pie temata par telefonu, bet vīrietis sācis jautāt vai viņai ir attiecības. Viņš turpinājis rakstīt, ka ir jauks un beigās piebildis, lai ļaujot viņam atbraukt un viņa pārliecināšoties, ka viņš viņu neizvaros.

Visbeidzot sieviete pārstājusi atbildēt, bet vīrietis turpinājis sūtīt arvien draudīgākas seksuāla rakstura ziņas, pat apgalvojot, ka ieraugot viņu, sieviete pati vēlēsies tikt izvarota.

Cilvēki daudzajos komentāros norāda, ka šādas ziņas ir ļoti satraucošas un priecājas, ka ar sievieti viss ir kārtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas