VIDEO: Rīgā avarējis ļoti dārgs auto [papildināts]

tautaruna.lv 25.jūlijs 2019, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video
Kā liecina informācija sociālajos tīklos, tad Rīgā avarējis kāds ļoti dārgs sporta auto.
Sporta auto "Lamborghini", kura cena mērāma vairākos desmitos tūkstošos eiro, avarējis Džutas un Brīvības ielas krustojumā. Uzņemtajos kadros redzams, ka sadursmes rezultātā cietusi automašīnas sānu daļa. Lai gan nav zināms, vai auto īpašnieks ir Latvijas pilsonis, komentāros cilvēki izsaka minējumus, ka, iespējams, tas devies uz gaidāmo pasākumu Biķernieku trasē.
View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Rīgā, Teikā šodien avarējusi "Gran Turismo" pasaules tūres sporta automašīna "Lamborghini", aģentūru LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Ap plkst.10 policija saņēma izsaukumu uz Brīvības un Džutas ielu krustojumu, kur notikusi sadursme starp automašīnām "Lamborghini" un "Volvo".

Cietušo negadījumā nav arī satiksme nebija traucēta.

Šonedēļ Rīgā viesojas "Gran Turismo" pasaules tūres dalībnieki ar ekskluzīvām sporta automašīnām, lai sacenstos Biķernieku trasē.

Kā liecina Valsts policijas sniegtā informācija, tad aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 satiksmes dalībnieki. Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 555 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 239 par ātruma pārsniegšanu, pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas