Kaimiņi atklāj jaunu informāciju par Rīgā nogalināto 5 bērnu māti

tautaruna.lv 25.jūlijs 2019, 12:08
 
Vladislavs Proškins/F64
Pagājušajā sestdienā, 20. jūlijā, kādā Rīgas centra daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā tika atrasta 1980. gadā dzimusi sieviete guļam bez dzīvības pazīmēm. Sievietes kaimiņi raidījumam "Degpunktā" atklāja jaunu informāciju par notikušo.

Iepriekš jau vēstīts, ka notikuma vietā nekavējoties ieradās Valsts policijas Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, kuri konstatēja sievietes nāvi un to, ka viņas ķermenis klāts ar zilumiem un sasitumiem.

“Tā ir ļoti liela traģēdija. Viņu vienkārši nosita. Mēs jau četras dienas nevaram normāli atgūties, nevaru strādāt, neko. Tas ir nesaprotami, kas notiek. Mēs nesaprotam, kā tā var,” tā par notikušo stāsta kaimiņi.

Neilgi pēc baisā atklājuma notikuma vietā ieradušies operatīvie dienesti, un pagalmā mudžējis no kriminālpolicistiem, izmeklētājiem un ekspertiem.

Aptaujājot klātesošos, noskaidrots, ka varmāka, visticamāk, bijis sievietes dzīvesbiedrs, kurš tobrīd jau bija devies prom. Policisti aizdomās turēto izsludinājuši meklēšanā, un tajā pat naktī viņš veiksmīgi aizturēts. Kad likumsargi saslēguši ļaundari roku dzelžos, viņš atradies vairāk nekā četru promiļu reibumā.

“Bija kaut kāda greizsirdība, vai kas tāds. Viņš bija greizsirdīgs. Viņa nesen dzemdēja, bet viņš pateica, ka tas nav viņa bērns. Kā, lai saka, kā teica, viņš presēja viņu,” bilst kaimiņiene.

Policistiem izdevies noskaidrots, ka vīrieša un sievietes starpā iepriekšējā vakarā izcēlusies greizsirdības scēna, un vīrietis sievietei ar rokām un kājām nodarījis miesas bojājumus, kā rezultātā sieviete 24 stundu laikā pēc kautiņa mirusi.

Šobrīd par notikušo ierosināts kriminālprocess, un turpinās izmeklēšana. 44 gadus vecajam vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums. Ja tiesā tiks pierādīta viņa vaina, par dzīvesbiedres nogalināšanu viņam draud līdz pat 15 gadiem aiz restēm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas