"Stress, alkohols"; Nikola Krištopane atklāti pastāsta par veselības problēmām

tautaruna.lv 25.jūlijs 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane sociālajos tīklos dalījusies ar atklātu stāstu par savu veselību.
Nikola neslēpj, ka viņai ir problēmas ar vairogdziedzeri un šī iemesla dēļ rūpīgi jāseko līdzi savai veselībai.

"Pēdējo pusotru mēnesi es visai vieglprātīgi izturējos pret savu veselību, sportoju es daudz, varbūt vairāk kā jebkad, bet manam vairogdziedzerim ar to nepietiek, nepietiek arī ar zālēm. Ja ir regulārs miega trūkums, stress, alkohols un pedantiski neievēroju diētu, tad vairogdziedzeris pasaka, “čau, atā, I am done”. Un tas notika. Jau pusotru nedēļu jūtu visos vecos simptomus - šķidrums uzkrājies kā nekad, seja piepampusi, nogurums 24/7, galvā mākonis un depresija arī tuvojas. Pa lielam augums brīnumaini labi turās, ūdens ir uzkrājies, bet ir tikai tīrais ūdens svars klāt, kas šobrīd skalojas ātri laukā, kas secinu ir tādēļ, ka sportošana izručīja. Intermittent fasting, keto, daudz, daudz ūdens un tējas, regulārs sports un vēl darbs ar sevi mentāli, lai to visu ievērotu, tomēr ir atslēga visam. Vismaz man. Pa brīvdienām Pozīts. Nebūs viegli izvilkt keto festivālu un nogulēt obligāto stundu daudzumu, bet daudz variantu man vairs nav, kas jādara - tas jādara," ar savu stāstu dalījusies Nikola.

Viņa piebilst, ka savā ziņā, iespējams, gribēja vienkārši pārbaudīt, vai veselīgs dzīvesveids nav izdomājums.

"Patestēju robežas, secinu, ka savādāku dzīvesveidu es nemaz nedrīkstu pieņemt. Tagad atpakaļ pie dzīves ar Nika’s noteikumiem, ja nu kaut kas man dzīvē ir izdevies un izdodas, tad tas ir tikt galā ar visu šo," piebilda Krištopane.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola S. Krištopane (@nkristopane) on

Jāpiebilst, ka Nikola ir aktīva sociālo tīklu lietotāja.

Piemēram, savā Instagram kontā Nikola iepriekš dalījusies ar iedvesmojošām fotogrāfijām - kā svīst sporta zālē un parāda, kādas pārmaiņas piedzīvojusi, atbrīvojoties no liekā svara.

Jau ziņots, ka Krištopane ar sociālo tīklu palīdzību paziņoja, ka šķiras no mīļotā puiša Laura Zvirbuļa, ar kuru kopā bija trīs gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:12

Jaunākās diskusijas