Linda Mūrniece: Politikā esmu vienīgā tāda Latvijā

tautaruna.lv 2.jūlijs 2019, 15:12
 
F64
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos publicējusi ierakstu, kurā dalās ar atklātām pārdomām pēc kādas saņemtas vēstules.

Linda raksta, ka kāds jaunietis viņai uzrakstīja - "esmu sasniedzis daudz vairāk nekā tu".

Mūrnieces pašapziņa saslējās un viņa pati esot atcerējusies visu, ko par sevi lasījusi google un vikipēdijā.

"Atcerējos, ka politikā esmu vienīgā tāda Latvijā, pasaulē viena no nedaudzām savos amatos... Bet tad arī ātri atcerējos, ka cilvēkiem, kas neseko politikai, tas neko neizsaka. Tātad - tas viss nav svarīgi un - ko īsti nozīmē kaut ko sasniegt? Amati? Atzinība? Slava?

Amati nāk un iet. Šķietamā slava izplēn, nepaliek pat tās atblāzma. Atstāt savu vārdu vēsturē (man tas, šķiet, izdevies) - sasniegums. Tomēr - liels paša katra sasniegums -nemēģināt izcelties uz cita rēķina, nemēģināt pazemot otru un nemaldīties savā lepnībā.

Cilvēcībā sacensties nevar. Uzvar visi. Tas ir tas, kas patiešām svarīgi. Cilvēcība. Līdzjūtība. Sapratne. Pāri visam - Mīlestība (jā - ar lielo burtu, jo to tā pelnījusi).

Katram ir savs uzdevums dzīvē un mēs katrs cenšamies to izpildīt. Kā protam.

Pietiek ar to, ka esi labs cilvēks un nedari nevienam pāri? Pietiek ar to, ka vienkārši esi? Pietiek ar to, ka mīli un tevi mīl? Varbūt pietiek ar to, ka esi viens, nevienu nemīli, bet tev ir suņuks, ko paņēmi no patversmes? Vai pārnesi ezi pāri ceļam, lai nesabrauc un iedevi eiro dzērājam, kam to nekavējoties vajadzēja?

Pietiek ar to, ka vienkārši esi un kāds tādēļ ir laimīgs. Un gatavs dalīties ar visu.

Pietiek ar cilvēcību. Ar Mīlestību. Un nevajag sacensties sasniegumos. Esot šajā pasaulē, mēs esam sasnieguši daudz. Jo - katrs citādāks un katrs ar savu sūtību.

P.S Tomēr man ir ļoti svarīga atzinība no cilvēkiem. Par to, kas esmu, ko daru un ko varu. Un nekad pat bezpajumtnieku neesmu uztvērusi kā kādu, kas mazāk sasniedzis... jo nezinu viņa dzīves stāstu un viņa uzdevumu šai dzīvei. Mēs visi esam vienādi," raksta Mūrniece.

Komentāros cilvēki neskopojoas ar komplimentiem un pauž Mūrniecei atzinīgus vārdus.

"Jūs, Linda, esat fantastisks cilvēks, kaut vairāk būtu tādu,ar gaišumu,mīlestību ,pret dzīvi un cilvēkiem.Tam puisim vienkārši ir sakāpis, var jau būt, ka kaut kas ir izdevies, bet tas vēl nav slavu dziesmu vērts, un viņam līdz Jums vēl dikti augt. Lai arī turpmāk viss izdodas," teikts kādā komentārā.

Jāatgādina, kā Mūrniece ir izteikusies iepriekš izdevumam "Una", viņa ir bijusi vienīgā aizsardzības un iekšlietu ministre valstī un viena no retajām pasaulē šādā amatā.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks").

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas