SOCTĪKLOS sabiedrība aktīvi atsaucas kādam darba sludinājumam

tautaruna.lv 2.jūlijs 2019, 17:51
 
Pixabay
Ar sociālo tīklu palīdzību darbu cenšas atrast tikko absolvējušais Vladislavs. Vairāki tūkstoši cilvēku metušies puisim palīdzēt atrast viņam darbu.

"Labdien, esmu ieguvis 1. līmeņa profesionālo augstāko medicīnisko izglītību. Tagad meklēju darbu. Esmu neredzīgs masieris. Protu veikt ārstniecisko, klasisko un limfodrenējošo, masāžu. Labi komunicēju latviešu un krievu valodā. Gaidu jūsu darba piedāvājumus, nepieciešamības gadījuma nosūtīšu savu CV. Liels paldies tiem, kas dalīsies ar šo publikāciju!" pateicas Vladislavs.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Diennakts laikā cilvēki ar puiša ierakstu dalījušies vairāk nekā 14 000 reižu.

Mediji jau ziņojuši par masieriem, kuriem ir redzes problēmas, kas neliedz profesionāli strādāt. Piemēram, poliklīnikā “Imanta” uz kabineta durvīm, kurā pacientus pieņem masieris Rinalds Krēgers, piestiprināts plakāts, kas brīdina par to, ka kabinetā atrodas suns. Tonijs ir zelta labradors - retrīvers, neredzīgā Rinalda pavadonis un kompanjons. Šis suns visu diennakti atrodas līdzās saimniekam, palīdz pārvietoties pa pilsētu - aiziet gan uz darbu, gan aptieku, gan kafejnīcu un ārstniecības iestādēm. Par to, kā norit darba dienas kopā ar suni, Rinalds pastāstīja intervijā ar portālu riga.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas